Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Ömer TELLİ yazdı: Çrş Eki 17, 2018 4:49 pm
Zaten istediğiniz yerden alabiliyorsunuz ,sadece sunucu içi reklamının geçmesi ve /ts3 bağlanması yasak.
Oda olası farklı firmalarının reklamlarının önüne geçmek içindir. Sunucu listesi üzerinden bizzat kendi oyuncularımız sunuculara bağlantı kurmakta, başka firmaların reklamını yaptırmaya şuan için hiç niyetimiz yok
Belki insanların kendisine ait vds/vps gibi yerlere kurdukları teamspeak3'ün kendi clan domainleri ile eklenmesine izin verebiliriz.
ts3.clanadi.com gibi
Ömer bey talepleriniz/topic30785.html bu açılan forumda böyle bir cümle kullanmış benim takıldğım nokta son nokta eğer ömer bey izin veriyorsa ts3.clanadi.com gibi ts3 alıp swye bağlanmasına ben swmi böyle bir ts3 e bağlamak istiyorum ha csd deki tsden memnun değilmiyim fiyat olarakta kalite olarakta memnunum ama ts3 panelinde olanlar harici hiç bir şey yapılmıyor yani dışardan alınan bir yedek atamıyorum durum böyle olunca benim gibi ts3 den anlamıyan insanlar için bu iş faciyaya dönüşüyor eğer ömer beyde izin verirse ben kendi clan domainimle ts3 alıp kendi swlerime bağlamak istiyorum.
Gozyasi` yazdı: Pzt Kas 19, 2018 11:13 pm
Zaten fiyatların 5,70 $ kuru ile hesaplandığını yazmışlar. Arada uçurum yok.
Fark Ettim De Şuanki Kur Üzerinden Ne Kadar Olucak Bu Her Artıp Düşmesinde Bu Fiyat Değişecekmi Ondan Sordum ?
Muhtemelen fiyatlar günceldir. Ama bir oynama olacaksa düşüş değil artış olur.
Neden Artış Oluyor Dolar Düşmüş ? Ya Sabit Fiyat Olsun Yada Hiç Geçmeyelim Çünkü Ülkenin Durumu Belli Değil Artış Olacaktır Muhtamelen Bizleri Aşar Diye Düşünüyorum
Şunu belirtmeden geçemicem, Eğer lisanslı ts3 alan var ise hemen para iadesi var ise geri alsın sebebi şu xxx adlı bir ts3ünüz var eğer domain xxx olarak geçmiyor ve siz lisansı xdd sitesi ile alıyorsanız şikayet dahi edilmeden kontroller sebebiyle 1 hafta içerisinde kapanıyor, bu hafta 12 sunucu kapandı kapanmayada devam edecek, dikkat etmenizi öneririm İYİ FORUMLAR