Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Eklenti İsmi : Kill Sayar Yapımcısı: serfreeman1337 Açıklama: Eklentinin Amaci Kac Adam Vurduysanız Sol Orta Tarafta Adam Vurdukca Renk Değişerek Sayı İle Göstermesidir Fakat En fazla 9 Adam Saya Biliyor Eklenti Resmi:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Yek'-ta tarafından Prş Şub 23, 2017 12:05 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Yazar önemli, sürüyle kill counter eklentisi var internette.
Jessinary15 yazdı: Prş Ara 13, 2018 6:18 pm
Ben Bi 100 e Kadar Öğrettim 100 e Kadar Map Fln Değişir Diye Öğretmedim Belkide Yanlış Öğretmiş Olabilirim Deneyin
killsayar.sma
Böyle olmaz 9dan sonra .spr yok ki 10dan sonra 2 spryi yan yana yazdırsan anca ama öyle de yazdırılmıyo sanırım alt alta olabilir belki 9dan alt alta olabilir ama 0 olmadığı icin 10 20 30 icin farklı sprler kullanılması lazım
Ben Bi 100 e Kadar Öğrettim 100 e Kadar Map Fln Değişir Diye Öğretmedim Belkide Yanlış Öğretmiş Olabilirim Deneyin