Ts52 ye Saldırı hak.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ts52 ye Saldırı hak.
Loglar gitmiyor diye biliyorum ben aslında bir kontrol eder misiniz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Ts52 ye Saldırı hak.
Bir üyemiz cevabı yazmış ama silmiş sonradan. Muhtemelen ismi geçmesin diye silmiş, ben ismini vermeden alıntılayayım.
TS3lerde verdiğiniz yetkilerden, ayarladığınız permlerden siz sorumlusunuz. Bu adam durduk yere en üst yetki de olmamış, ya yetki vermişsiniz ya da TS3nüzü ayarlayan kişi özel yetki veya açık bırakmış.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ts52 ye Saldırı hak.
Ts3 yardımı almak isteyenlere saldırılardan csd yönetimi sorumlu değildir yazıyorlar bakın yaptıranlara yazıyorum özel yetki olayı var adam en büyüdüğünüz anda gelir saldırır ayni yedeğini atarsınız bir daha saldırır. Başkasına kurucu permi vermeyin kendiniz öğrenin.
Hemen alınıp biz kendimiz yaptık felan deme genel olarak söylüyorum
Hemen alınıp biz kendimiz yaptık felan deme genel olarak söylüyorum
Linklerini gizle |
-
Ts52 ye Saldırı hak.
Doğru ortada bir emek var ancak, sizlerin yaptığı sorumsuzluktur. TS3te aniden bir yetki alma durumu olamaz. Ana panel sadece sizde, dediğinize göre herkes afk yetki de vermez. O zaman adam özellerini açtı veya sizin yetkileri ayarlattığınız adam açık bıraktı bunlara bakan da vurdu.
Saniyeler sonra gelen düzenleme : Keşke saldırıya kalkışan kim olursa olsun, kullanıcı hatası dahi olsa saldıranlar yasaklansa ve klanları kapatılsa ama yapacak bir şey yok kullanıcı hatası.
Saniyeler sonra gelen düzenleme : Keşke saldırıya kalkışan kim olursa olsun, kullanıcı hatası dahi olsa saldıranlar yasaklansa ve klanları kapatılsa ama yapacak bir şey yok kullanıcı hatası.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ts52 ye Saldırı hak.
İlk yedeği kurup ayarlarınızı tekrar yapınız.
Yetki verdiğiniz kişilere dikkat ediniz, bu konuda biz bir şey yapamıyoruz
Yetki verdiğiniz kişilere dikkat ediniz, bu konuda biz bir şey yapamıyoruz
Linklerini gizle |