Server Giriş Sesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
Server Giriş Sesi
Serverime bir user girdiğinde kısık sesle mehter marşı çalmasını istiyorum yapan olursa çok sevinirim teşekkürler .
En son SIZOFREN HOLLANDALI tarafından Pzt Kas 12, 2018 4:06 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Server Giriş Sesi
hangi Mehmet?SIZOFREN HOLLANDALI yazdı: Pzt Kas 12, 2018 3:56 pm Serverime bir user girdiğinde kısık sesle mehmet marşı çalmasını istiyorum yapan olursa çok sevinirim teşekkürler .
Linklerini gizle |
-
Server Giriş Sesi
Anlamadım Mehmet Derken ?SeptMonster yazdı: Pzt Kas 12, 2018 4:04 pmhangi Mehmet?SIZOFREN HOLLANDALI yazdı: Pzt Kas 12, 2018 3:56 pm Serverime bir user girdiğinde kısık sesle mehmet marşı çalmasını istiyorum yapan olursa çok sevinirim teşekkürler .
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Server Giriş Sesi
Sen istediğin mehmet marşını bana yolla istediğin şekilde düzenleyip konuna yüklerim. Ona göre de bir eklenti ayarlarım.
Linklerini gizle |
-
Server Giriş Sesi
Buyur. Önce elindeki mehter marşı ses dosyasını sound klasörü içine "mehter_marsi.mp3" adıyla yükle (uzantısını .mp3 olarak ayarlarsın eğer değilse), ardından eklentiyi aktifleştir. Yalnız sorunsuz çalışıyor mu emin değilim, sorun çıkarsa yazarsın.
---
---
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
new const gSound_Giris_Muzigi [] = {"sound/mehter_marsi.mp3"}
public plugin_init() {
register_plugin("Sunucuya Giris Muzigi", "1.0", "Jess")
}
public plugin_precache() {
precache_sound(gSound_Giris_Muzigi)
}
public client_putinserver(id) {
if(is_user_connected(id))
{
client_cmd(id, "spk ^"%s^"", gSound_Giris_Muzigi)
}
}
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Server Giriş Sesi
Gece gece ne güldüm varyaSeptMonster yazdı: Pzt Kas 12, 2018 4:04 pmhangi Mehmet?SIZOFREN HOLLANDALI yazdı: Pzt Kas 12, 2018 3:56 pm Serverime bir user girdiğinde kısık sesle mehmet marşı çalmasını istiyorum yapan olursa çok sevinirim teşekkürler .

Linklerini gizle |
-
Server Giriş Sesi
Mesajı görünce dedimki mehmet kim0nurd0gann yazdı: Pzt Kas 12, 2018 11:19 pmGece gece ne güldüm varyaSeptMonster yazdı: Pzt Kas 12, 2018 4:04 pmhangi Mehmet?SIZOFREN HOLLANDALI yazdı: Pzt Kas 12, 2018 3:56 pm Serverime bir user girdiğinde kısık sesle mehmet marşı çalmasını istiyorum yapan olursa çok sevinirim teşekkürler .allahta seni güldürsün kardeşim @SeptMonster

Linklerini gizle |
-
Server Giriş Sesi
SAĞOL JESSJess yazdı: Pzt Kas 12, 2018 4:52 pm Buyur. Önce elindeki mehter marşı ses dosyasını sound klasörü içine "mehter_marsi.mp3" adıyla yükle (uzantısını .mp3 olarak ayarlarsın eğer değilse), ardından eklentiyi aktifleştir. Yalnız sorunsuz çalışıyor mu emin değilim, sorun çıkarsa yazarsın.
---
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> new const gSound_Giris_Muzigi [] = {"sound/mehter_marsi.mp3"} public plugin_init() { register_plugin("Sunucuya Giris Muzigi", "1.0", "Jess") } public plugin_precache() { precache_sound(gSound_Giris_Muzigi) } public client_putinserver(id) { if(is_user_connected(id)) { client_cmd(id, "spk ^"%s^"", gSound_Giris_Muzigi) } }
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim: