Beyler Bazen Panelde Yavaşlık Oluyor Bazı Yerlere Girmiyor Hatta Hata Veriyor Alta Atacağım Resimdeki Gibi Sakın Panel Böyle Olduğunda Adminler Kısmı , Amxx.cfg , Plugins.ini , Users.ini Vb Yerlere Girmeyin Böyle Yerlere Panel Sıkıntılıyken Girdiğinizde İçinde Ne Var Ne Yok Siliyor Biraz Önce Bilinçli Olarak Test Ettim Plugins.ini İçi Silindi Dikkat Edin.
Panelde Yavaşlık Olduğunda Dikkat Edin
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 577
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
farkettim benımde dün adminlik yazarken gitti tüm adminler bu hatanın düzelmesi gerekiyor 

Linklerini gizle |
-
Bunun yuzunden 2 gun yatamadim simdi butun amxx plugins ozellikle bunun gibi dosyalari yedek aldim 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
-
Sadece öyle olduğu zamanlar silinmiyor iki panelde users.ini ye girerse siliniyorMr.Persians yazdı: Pzr Tem 08, 2018 3:58 am Beyler Bazen Panelde Yavaşlık Oluyor Bazı Yerlere Girmiyor Hatta Hata Veriyor Alta Atacağım Resimdeki Gibi Sakın Panel Böyle Olduğunda Adminler Kısmı , Amxx.cfg , Plugins.ini , Users.ini Vb Yerlere Girmeyin Böyle Yerlere Panel Sıkıntılıyken Girdiğinizde İçinde Ne Var Ne Yok Siliyor Biraz Önce Bilinçli Olarak Test Ettim Plugins.ini İçi Silindi Dikkat Edin.
asddsasad.PNG
Linklerini gizle |