Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Plugin Edit Çok Basit...

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
memoby

Plugin Edit Çok Basit...

Mesaj gönderen memoby »

Merhaba arkadaşlar elimde bir gunmenu plugini var bu menü death macdaki silah alma menüsünün türkçe versiyonu fakat bu menüde bomba almak ister misiniz diye bir soru soruyor ve 3 bombayıda sana veriyor bu menüden bomba seçeneğini kaldırmak istiyorum hiçbir şekilde bomba vermesin yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@By.Dehset
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Plugin Edit Çok Basit...

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Forum kurallarına uyunuz.!
Bir konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yoktur.Elimizden geldiğince hepsine bakmaya çalışıyoruz. Elinde sonunda birimiz bakacaktır.

Tekrarı halinde yöneticiler ve moderatorler tarafından konularınıız cevap gelmeden kitlenebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
memoby

Plugin Edit Çok Basit...

Mesaj gönderen memoby »

evet haklısınız fakat konu aç diyince sayfa hata verdi bende hata verdi sandım ve tekrar açdım meğerse açmış konuyu farkında değilim kusura bakmayın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
memoby

Plugin Edit Çok Basit...

Mesaj gönderen memoby »

teşekkürler plugin çalışmakta fakat seçtiğimiz silahları 2.cil silah olarak alıyor başlangıç silahı hala duruyor başlangıç silahını atıp sadece seçtiğimiz silahı almasını saglayabilir miyiz acaba @redarmygaming

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli