Merhaba arkadaşlar elimde bir gunmenu plugini var bu menü death macdaki silah alma menüsünün türkçe versiyonu fakat bu menüde bomba almak ister misiniz diye bir soru soruyor ve 3 bombayıda sana veriyor bu menüden bomba seçeneğini kaldırmak istiyorum hiçbir şekilde bomba vermesin yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@By.Dehset
Plugin Edit Çok Basit...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
Plugin Edit Çok Basit...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Plugin Edit Çok Basit...
Forum kurallarına uyunuz.!
Bir konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yoktur.Elimizden geldiğince hepsine bakmaya çalışıyoruz. Elinde sonunda birimiz bakacaktır.
Tekrarı halinde yöneticiler ve moderatorler tarafından konularınıız cevap gelmeden kitlenebilir.
Bir konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yoktur.Elimizden geldiğince hepsine bakmaya çalışıyoruz. Elinde sonunda birimiz bakacaktır.
Tekrarı halinde yöneticiler ve moderatorler tarafından konularınıız cevap gelmeden kitlenebilir.
Linklerini gizle |
-
Plugin Edit Çok Basit...
evet haklısınız fakat konu aç diyince sayfa hata verdi bende hata verdi sandım ve tekrar açdım meğerse açmış konuyu farkında değilim kusura bakmayın
Linklerini gizle |
-
Plugin Edit Çok Basit...
teşekkürler plugin çalışmakta fakat seçtiğimiz silahları 2.cil silah olarak alıyor başlangıç silahı hala duruyor başlangıç silahını atıp sadece seçtiğimiz silahı almasını saglayabilir miyiz acaba @redarmygaming
Linklerini gizle |