Baya iyi takipçimizsin heee

Moderatör: Moderatörler
Baya iyi takipçimizsin heee
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Şikayet bölümünü beklemedeyim kardeşim, azıcık daha saygılı olursan sevinirim, zaten dileyeceğim özürümü. Özür dilemek erdemliktir, korktuğum falan yok Allah'a şükür.World.* yazdı: Prş Kas 08, 2018 7:53 pm @MKAtaturk Ah Can Ah ne kadar barınmak istiyorsun ama özür dilemeye korkuyorsun.![]()
![]()
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Olm başka verecek örnek yok aklıma yasaklı klan diyince hep siz geliyonuz ne yapayımMKAtaturk yazdı: Prş Kas 08, 2018 7:41 pmya alper sen niye bizi karıştırıyosun asdmönsadmömöasn -CANalpersoylu34 yazdı: Prş Kas 08, 2018 5:06 pm o ismi Mustafaya söyleyen de bendim zaten. Neyse, bu şuna benziyor TimTR yapsak olur mu?
Linklerini gizle |
Haklısın kanka, ahahahahaalpersoylu34 yazdı: Prş Kas 08, 2018 8:13 pmOlm başka verecek örnek yok aklıma yasaklı klan diyince hep siz geliyonuz ne yapayımMKAtaturk yazdı: Prş Kas 08, 2018 7:41 pmya alper sen niye bizi karıştırıyosun asdmönsadmömöasn -CANalpersoylu34 yazdı: Prş Kas 08, 2018 5:06 pm o ismi Mustafaya söyleyen de bendim zaten. Neyse, bu şuna benziyor TimTR yapsak olur mu?
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
TeamTR de ben de bulundum, CSDurağında yasaklı olabilirler ancak arkadaşlarımdır. Neyse iyi forumlar sana ben de oyuna geçeyim.
Linklerini gizle |