Ömer abi selamün aleyküm. -IMANSIZ WINSTON HOCA
Sadece öneride bulunucam, gerçekten içimden gelerek paylaşmak istedim zaten sonra banlanırım sorun yok, ömer abi ts3 sunucularınıza domain eklemek yerine, sayısal ip ekleseniz yani şöyle diğelimki csxx.csduragi.com Ts3 ip : 213.238.173.xx böyle olsa ? Ben bunun denemesini bizzat yaptım 1 haftalık bir video var isterseniz size mailden atabilirim hiç bir şekilde blacklist yemiyor.
Müşterileriniz ister ise kendi ts3 sunucuların girişlerine, clan adlarını kendileri ekleyebilir, bu sayede ne siz nede Müşterileriniz yorulur.
Fark ediyorum çoğu user bu sebep ile giremiyor, çoğu user biliyorsunuzki girişleri ezberleyip böyle bildiği içinde kapanmış olarak hissediyor. Benim düşüncem bu sizin düşüncenize saygı duyarım ama şuanlık bence yapılması gereken işlemin bu olduğunu düşünüyor saygı ve sevgi ile selamlıyorum ! İyi günler.
Teamspeak Blacklist Çözüm önerisi.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 16
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Mantıklı, sizin bir çıkarınız olmasa böyle bir istekte bulunmazsınız...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Beni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama yekta sağolsun iyi tanıyor, bu işin çıkar yönü olamaz'ki bir firma bunu kullanıyor ben bu firma üzerinde her türlü method'u denedim, ben buraya saygılı bir şekilde gelip öneride bulundum banlanacağımı bile bile, lütfen saygı gösteriniz.Captan Price yazdı: Çrş Kas 07, 2018 7:58 pm Mantıklı, sizin bir çıkarınız olmasa böyle bir istekte bulunmazsınız...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
Amannnn kime ne ? Sanal alemde kimse kimseyi en iyi tanıyamaz. Maskeler düşer, karakterler değişir...darklaynex, yazdı: Çrş Kas 07, 2018 7:59 pmBeni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama yekta sağolsun iyi tanıyor, bu işin çıkar yönü olamaz'ki bir firma bunu kullanıyor ben bu firma üzerinde her türlü method'u denedim, ben buraya saygılı bir şekilde gelip öneride bulundum banlanacağımı bile bile, lütfen saygı gösteriniz.Captan Price yazdı: Çrş Kas 07, 2018 7:58 pm Mantıklı, sizin bir çıkarınız olmasa böyle bir istekte bulunmazsınız...
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yanlış düşünce ama saygı duyarım teşekkürlerCaptan Price yazdı: Çrş Kas 07, 2018 8:01 pmAmannnn kime ne ? Sanal alemde kimse kimseyi en iyi tanıyamaz. Maskeler düşer, karakterler değişir...darklaynex, yazdı: Çrş Kas 07, 2018 7:59 pmBeni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama yekta sağolsun iyi tanıyor, bu işin çıkar yönü olamaz'ki bir firma bunu kullanıyor ben bu firma üzerinde her türlü method'u denedim, ben buraya saygılı bir şekilde gelip öneride bulundum banlanacağımı bile bile, lütfen saygı gösteriniz.Captan Price yazdı: Çrş Kas 07, 2018 7:58 pm Mantıklı, sizin bir çıkarınız olmasa böyle bir istekte bulunmazsınız...
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Sayısal ip zaten var ama oda blacklist yiyor, yanlış biliyorsun.
Anca yurt dışına kapatılırsa ip adresi kontrol edilemediği için tahminimce ondan dolayı blacklist yemiyor
Anca yurt dışına kapatılırsa ip adresi kontrol edilemediği için tahminimce ondan dolayı blacklist yemiyor
Linklerini gizle |