Çektiğim TS3 Hakkındaki videoları hızlı oda oluşturma, kullanıcı özel yetkisi ve özel perm oluşturma ve oda yetkileri ayarlama gibi videolarımı TS3 Genel kısmında paylaşsam bir sıkıntı teşkil eder mi? Küfür %0,1 var o da ağızdan kaçmış şekilde tek bir videoda ki onu biplemeyi unuttum. Geri kalan her şeyi şarkı ve sesli şekilde anlatım hızlı ve ayrıntılı anlattım.
Captan Price yazdı: Pzr Kas 04, 2018 12:39 am
Knk bence daha fazla video çekme.
Gecenin körü, tüm haftanın yorgunluğu üstümde. Öğrenciler zır zır başımı paralamış. Sesim kısılmış bir şekilde video çektim sırf bilgilensinler diye. Şöyle söyleyebiliriz, normalde daha profosyonel bir video çekerdim ancak bir çok projem olduğundan bunu hızlıca geçtim ki bunlara bakacak insanlar da en fazla 50 kişi.
Captan Price yazdı: Pzr Kas 04, 2018 12:39 am
Knk bence daha fazla video çekme.
Gecenin körü, tüm haftanın yorgunluğu üstümde. Öğrenciler zır zır başımı paralamış. Sesim kısılmış bir şekilde video çektim sırf bilgilensinler diye. Şöyle söyleyebiliriz, normalde daha profosyonel bir video çekerdim ancak bir çok projem olduğundan bunu hızlıca geçtim ki bunlara bakacak insanlar da en fazla 50 kişi.
Şaka yapıyorum kolay gelsin bu arada zor iş zor. Ben rahatım ya ondan bundan laf yemek yok kafam rahat iş yerime gidip geliyorum...