İcon işaretleri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
İcon işaretleri
Merhaba arkadaşlar ben yeni yeni icon yapmaya başladım ancak icon işaretlerini bulamıyorum mesela tik gibi şeyleri bunları nasıl bulabilirim şimdiden teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |
İcon işaretleri
Google'den team speak icon packs diye arama yaparsa envai çeşit icon paketleri çıkıyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
İcon işaretleri
ben icon paketi aramıyorum
bu tik işaretleri var ya yada kılıç işareti felan yada misafir resmi oluyor ya onları nasıl bulabilirim onu soruyorum
bu tik işaretleri var ya yada kılıç işareti felan yada misafir resmi oluyor ya onları nasıl bulabilirim onu soruyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 514
- Server Ip/DNS: cs38.csduragi.com
- Clan İsmi: ZM Apocalypse
- İletişim:
İcon işaretleri
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Konu da ne yazıyorsa ona göre cevaplar verin bence.
PhotoShop cs6 sürümünde, şekil oluşturma yerine gelip üst panelde yapacağın şekilin resmi olur. Oraya tıklayıp aradığın resimi alabilirsin. Eğer bir ögeyi icona çevirmek istiyorsan o ögenin maskesini oluştur ve sağ tık ile kullandığın menüye ekle. Yazdıklarımdan pek bir şey anlamazsın belki çünkü yazarak öğrenecek bir şey değil. YouTube'dan daha ayrıltılı bilgiler elde edebilirsin.
PhotoShop cs6 sürümünde, şekil oluşturma yerine gelip üst panelde yapacağın şekilin resmi olur. Oraya tıklayıp aradığın resimi alabilirsin. Eğer bir ögeyi icona çevirmek istiyorsan o ögenin maskesini oluştur ve sağ tık ile kullandığın menüye ekle. Yazdıklarımdan pek bir şey anlamazsın belki çünkü yazarak öğrenecek bir şey değil. YouTube'dan daha ayrıltılı bilgiler elde edebilirsin.
Linklerini gizle |