Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:22 pm
Anlamadıysanız yasak demeyiniz, öyle bir sistem yapabilirsiniz. Sitede boş sunucuya gir der mesela connect rek1.federal.com olarak csye yazdırır. Uğraşırsanız yaparsınız. Hatta .net ipleri alıp slot düşürme işi olup olmadığını da sorabilirsiniz. Şifre de koyarsanız şöyle olabilir sitede "Size çıkan ip adresi budur, 1 dakika içerisinde girmeniz bekleniyor Server şifresi : Xxxx" olarak bir mesaj çıkartırsın illa yönlendirmeye gerek yok. Kafanı kullanırsın.
CSGO Modu sıfırdan kodlamaya başladım o bitsin o konular ile ilgilenmeye başlıyıcam inşallah eğlenceli bişeyler çıkarrız. Karışık ama Bakalım hayırlısı bilgin varsa 1.5-2 ay sonra yardımcı olabilirmisin? @alpersoylu34
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:46 pm
Olabildiğine yardımcı olmaya çalışıyoruz tabi, eğer ölmezsek bir şey olmazsa burada olursak hele hele ban yemezsek yardımcı olurum.
Aman aman geçen gün tecrübe ettim, Haksız bir sebepdende olsa iyidi.
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:55 pm
Bu forumda ban yemeden duran var mı ya varsa da etliğe sütlüğe karışmayan arkadaşlardır.
Forum tarihinin en erken banını ben yedim sanırım kayıt oldum 2-3 hafta sonra banned.
Eskiden çok salaktım, bunu yetkili arkadaşlar hakaret algılamasın kendime söylüyorum forumda konuşma şeklini bilmeden aptalca yorumlar atardım. Bu yüzden de 2 günde ban yemiştim. Sonra açıldı düzeldim falan filan. Genel Aftan beri daha ban yediğimi hatırlamıyorum. Yemişsem de 1 gün falandır aklımda kalmamıştır
alpersoylu34 yazdı: Cum Eki 26, 2018 9:55 pm
Bu forumda ban yemeden duran var mı ya varsa da etliğe sütlüğe karışmayan arkadaşlardır.
Forum tarihinin en erken banını ben yedim sanırım kayıt oldum 2-3 hafta sonra banned.
Eskiden çok salaktım, bunu yetkili arkadaşlar hakaret algılamasın kendime söylüyorum forumda konuşma şeklini bilmeden aptalca yorumlar atardım. Bu yüzden de 2 günde ban yemiştim. Sonra açıldı düzeldim falan filan. Genel Aftan beri daha ban yediğimi hatırlamıyorum. Yemişsem de 1 gün falandır aklımda kalmamıştır
Bilgisayar da olsam elimde çok güzel tam bu yoruma göre gif vardıda dışarıdayım
Selamun Aleyküm Kardeşim Benimde Cs24 Serverim Var Onada Ilk Başta Bilmediğim Için Deathrun Açtım Fakat Yasam Olduğu Hakkında Uyarildim Sonradan Bi Araştırma Yaptım Ve 1-30 Arası Iplerde Sadece Pro Ve Deathmach Olabiliyor