Çift Slot Ram hk.
Moderatör: Moderatörler
-
burakxd383
Konu Sahibi - Mesajlar: 922
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Çift Slot Ram hk.
benim sistemim eski biraz ve tek slot DDR2 ram kullanıyorum ben 2 gb daha ram takıp sistemimi güçlendirmek istiyorum. sizce ne olur, işe yarar mı ?
dipnot: maddi durumum iyi değil.
dipnot: maddi durumum iyi değil.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
burakxd383
- İletişim:
Çift Slot Ram hk.
32 bit ise 3 GB RAM olabilir bilgisayarında, daha fazlasını bilgisayarın desteklemez.
O bilgisayar ile günümüz uygulamalarını kullanamazsın. Windows XP ile devam edersin, eski uygulamaları kullanırsın.
O bilgisayar ile günümüz uygulamalarını kullanamazsın. Windows XP ile devam edersin, eski uygulamaları kullanırsın.
| Linklerini gizle |
Çift Slot Ram hk.
İşlemcin 64 bit olsa idi 4gb ye kadar çıkarabiliyordun başka bir durum yoksa. Fakat işlemcinde 32 bit. Yekta'nın dediği gibi bir çok uygulamayı ve programı çalıştıramayacaksın.
| Linklerini gizle |
-
Boucher
Çift Slot Ram hk.
Belki arkadaşların dediği doğrudur ama geçen sene 2gb olan rami +2 şeklinde yükselttim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
| Linklerini gizle |
-
burakxd383
- İletişim:
Çift Slot Ram hk.
buradan anladığım kadarıyla işlemciyi istemesemde upgrade etmek zorundayım. peki ucuz fiyata sahip bir işlemci önerebilirmisin ne almalıyım sence ?Yek'-ta yazdı: Pzt Eki 22, 2018 10:26 pm 32 bit ise 3 GB RAM olabilir bilgisayarında, daha fazlasını bilgisayarın desteklemez.
| Linklerini gizle |
-
burakxd383
- İletişim:
Çift Slot Ram hk.
şöyle bir test yapayım dedim sanırım 64 bit bi bilgisayarcıya götürüp denetmek lazım sanırım. bi internete bakıp denemek istedimBoucher yazdı: Sal Eki 23, 2018 3:43 pm Belki arkadaşların dediği doğrudur ama geçen sene 2gb olan rami +2 şeklinde yükselttim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |