Uzaklaştırma Cezası
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
Uzaklaştırma Cezası
Yaklaşık 5 gün önce bir oda da bulunduğum için yasaklandım. Bunun yanında @ENESIZM'de nasibini aldı. Asıl amacımız gerçekten karalamak değildi. Bu konuyu açma tarihim sinirler dinsin diye bekledim. Sunucular umurumda bile değil. Sadece forum hesaplarımız umurumuzda idi. Bu arada sormak istediğim 1 konu daha var;
Forumdan mı yasak yedik yoksa tamamiyle mi yasak yedik (sadece ben ve enesten bahsediyorum.)
noeldayi-u7037/
enesizm-u10748/
Teşekkürler...
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
Forumdan mı yasak yedik yoksa tamamiyle mi yasak yedik (sadece ben ve enesten bahsediyorum.)
noeldayi-u7037/
enesizm-u10748/
Teşekkürler...
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Uzaklaştırma Cezası
Sizinde ts3 adresinize geldim sohbet ettim.
ARZ olsun BogiReisHD olsun iyi çocuklarsınız hepiniz temiz kalpli insanlarsınız kısa zamanda çok kişi ile tanıştım forum aracılığı ile. Tüm yasaklı kullanıcıların yasağının kalkması dileği ile inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
ARZ olsun BogiReisHD olsun iyi çocuklarsınız hepiniz temiz kalpli insanlarsınız kısa zamanda çok kişi ile tanıştım forum aracılığı ile. Tüm yasaklı kullanıcıların yasağının kalkması dileği ile inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Linklerini gizle |
Uzaklaştırma Cezası
Bu uzaklaştırmalar ile bir ilgim yok. Cevap yakın zamanda gelir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzaklaştırma Cezası
Teşekkür ederim, beklemekteyim sessizce.Yek'-ta yazdı: Çrş Eki 17, 2018 11:31 pm Bu uzaklaştırmalar ile bir ilgim yok. Cevap yakın zamanda gelir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uzaklaştırma Cezası
Enes ile beraber @PaZee'nin ts3 sunucusuna gidip, gerekli konuşmayı yapıp yanlış anlaşılmaların üstünü kapatıp konuyu tatlıya bağladık. Kendisi de bir yorum bırakırsa memnun olabilirim. Son söz [@Bilinmeyen Etiket] beye düşmekte.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Uzaklaştırma Cezası
Enes'i atlamışsın oda iyi çocukturTakeSurcie yazdı: Çrş Eki 17, 2018 11:22 pm Sizinde ts3 adresinize geldim sohbet ettim.
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Uzaklaştırma Cezası
Enes iyi çocuktur ama bazen atarlı olabiliyor ben ona kaç kere dedim bir şeyin üstüne çok gitme diye.. Bence dersini almıştır. Csdyi kötü bir hale sokmaya çalışmak istememiştir. Atarlı Emesizm Incredible's ta olduğu dönemde de böyle deliriyordu 

Linklerini gizle |