AYNEN kararsız kaldım nabcamdan
Lisanslı ts3 satışı ve fiyatları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Açık söliyim dostum bence kesinlikle alınmalı sürekli sonsuza kadar bu devam edicek zamanla seninde kararın değişicek eminim, yol erkenken karar vermeni tavsiye ederim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
biliyorum fakat klanım buyuk olunca butcede buyucek o yuzden bılmedım bakalım butceyı yetısdırırsek neden istemiyelimki herseyın hayırlısı olsunTakeSurcie yazdı: Çrş Eki 17, 2018 5:37 pmAçık söliyim dostum bence kesinlikle alınmalı sürekli sonsuza kadar bu devam edicek zamanla seninde kararın değişicek eminim, yol erkenken karar vermeni tavsiye ederim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Büyük klanın geliride büyük olur kendin için en Hayırlı olanı seçmen dileği ile iyi forumlar.Ayaz Hepyek yazdı: Çrş Eki 17, 2018 5:42 pmbiliyorum fakat klanım buyuk olunca butcede buyucek o yuzden bılmedım bakalım butceyı yetısdırırsek neden istemiyelimki herseyın hayırlısı olsunTakeSurcie yazdı: Çrş Eki 17, 2018 5:37 pmAçık söliyim dostum bence kesinlikle alınmalı sürekli sonsuza kadar bu devam edicek zamanla seninde kararın değişicek eminim, yol erkenken karar vermeni tavsiye ederim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
128 Kişilik Ts3 113 TL @Ayaz Hepyek en az bunu almamiz lazim swden daha pahali.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Csduragi'da ugraşicak Server sahipleri de user kaybedicek herýonden sıkıntılar çikacagina böyle sorunsuz lisansli ts3 kullansak daha iyi olur. Birde 12 slotluk da olursa güzel olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
12 slotluk ts3e kim sığabilir .dbyfurkan4242 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 7:36 pm Csduragi'da ugraşicak Server sahipleri de user kaybedicek herýonden sıkıntılar çikacagina böyle sorunsuz lisansli ts3 kullansak daha iyi olur. Birde 12 slotluk da olursa güzel olur.
Linklerini gizle |
-
gayet güzel fakat 32 slottan altı da satılda yada slotu biz kendimiz seçsek daha güzel olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Bu durum ücretsiz üyeliklere sahip klanlar için uygun olacağını sanmıyorum ..
Bazı arkadaşların da bahsettiği üzere teamspeak server ücreti cs sevrer ücretinin üzerine çıkmış olacak gibi görülmekte..
Bazı arkadaşların da bahsettiği üzere teamspeak server ücreti cs sevrer ücretinin üzerine çıkmış olacak gibi görülmekte..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Maç Atmak için alinan tsler'de olabilir.Rodallega yazdı: Çrş Eki 17, 2018 7:43 pm12 slotluk ts3e kim sığabilir .dbyfurkan4242 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 7:36 pm Csduragi'da ugraşicak Server sahipleri de user kaybedicek herýonden sıkıntılar çikacagina böyle sorunsuz lisansli ts3 kullansak daha iyi olur. Birde 12 slotluk da olursa güzel olur.
Linklerini gizle |