ts3 kara liste hatası.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 103
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: MisCelland
- İletişim:
ts3 kara liste hatası.
Evet bende giremiyorum ve csdeki adamlarimiz da ts3 e giremiyorum bu sunucu kara listede diye gösteriyor ÖMER TELLİ BEY İP Mİ DEGİSTİ ACABA
♚•Saltanat Gaming•♚
JailBreaK İp ;Cs65.csduragi.Com
Bayrak kapmaca İp ;Cs121.csduragi.Com
TeamSpeak 3 İp;Ts42.csduragi.fun
♚•Saltanat Gaming•♚
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
ts3 kara liste hatası.
.fun degişcek gibi gözüküyor sanırım beklemedeyizEren3434 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:06 am Evet bende giremiyorum ve csdeki adamlarimiz da ts3 e giremiyorum bu sunucu kara listede diye gösteriyor ÖMER TELLİ BEY İP Mİ DEGİSTİ ACABA
♚-->Saltanat Gaming<--♚
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ts3 kara liste hatası.
Ben bekliyorum zaten. Acaba simdi nasil sonu ne olacak cok merak ediyorumAyaz Hepyek yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:08 am.fun degişcek gibi gözüküyor sanırım beklemedeyizEren3434 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:06 am Evet bende giremiyorum ve csdeki adamlarimiz da ts3 e giremiyorum bu sunucu kara listede diye gösteriyor ÖMER TELLİ BEY İP Mİ DEGİSTİ ACABA
♚-->Saltanat Gaming<--♚
Linklerini gizle |
-
ts3 kara liste hatası.
Konulara yorum yaparken reklam metni yazmanıza ve hepsini kalın yazmanıza gerek yok. Profil kısmından imzaya gelip imzanızı oradan ayarlayabilirsiniz.Eren3434 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:06 am Evet bende giremiyorum ve csdeki adamlarimiz da ts3 e giremiyorum bu sunucu kara listede diye gösteriyor ÖMER TELLİ BEY İP Mİ DEGİSTİ ACABA
Dediğim gibi gözlerimiz kanamasın diye her şeyi kalın yazmayalım lütfen

Konuya gelirsek, ben .kim de de girebiliyordum, .info da da girebiliyordum. Şimdi hepsini denedim, sonuç ise kara listeye alınmamış giriyor.
Kod: Tümünü seç
<03:18:36> Trying to resolve hostname ts68.csduragi.fun
<03:18:37> Trying to connect to server on ts68.csduragi.fun
<03:18:38> Luxury Gaming ĸαlιтeyι нιѕѕeт
<03:18:39> Luxury Gaming Wolfteam Mode # Aktif #
<03:18:42> Connected to Server: "Luxury Gaming Wolfteam Mode # Aktif #"
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
- Clan İsmi: ROGGamingPRO
ts3 kara liste hatası.
sen sonuna ne yazarsan yaz girebilirsin blacklist crack yapmişin şuan csduragının ts3 adresleri blacklist hatası sende black list hatası olmaz
Linklerini gizle |
-
ts3 kara liste hatası.
Black List Crack derken? Öyle bir şey olduğundan bile haberim yok. 2016 Ocakta indirdiğim ts3ü kullanıyorum. O zamandır güncelleme yapmadım. Ben güncellemelere kapalı bir insanım her girişimde güncellemeyi yok sayarım ve ts3ün bazı dll'lerini silerek güncellemeye bassam bile güncelleme yapmasına izin vermem.Kill To Live yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:23 am sen sonuna ne yazarsan yaz girebilirsin blacklist crack yapmişin şuan csduragının ts3 adresleri blacklist hatası sende black list hatası olmaz
O crack mevzusuna ayrı güldüm söyleyeyim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ts3 kara liste hatası.
Teşekkür ederim sagolun söylediginiz icinalpersoylu34 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:20 amKonulara yorum yaparken reklam metni yazmanıza ve hepsini kalın yazmanıza gerek yok. Profil kısmından imzaya gelip imzanızı oradan ayarlayabilirsiniz.Eren3434 yazdı: Çrş Eki 17, 2018 3:06 am Evet bende giremiyorum ve csdeki adamlarimiz da ts3 e giremiyorum bu sunucu kara listede diye gösteriyor ÖMER TELLİ BEY İP Mİ DEGİSTİ ACABA
Dediğim gibi gözlerimiz kanamasın diye her şeyi kalın yazmayalım lütfen
Konuya gelirsek, ben .kim de de girebiliyordum, .info da da girebiliyordum. Şimdi hepsini denedim, sonuç ise kara listeye alınmamış giriyor.
Artık info ve kim olarakta girememekteyim, .fun olarak girme açık ama.Kod: Tümünü seç
<03:18:36> Trying to resolve hostname ts68.csduragi.fun <03:18:37> Trying to connect to server on ts68.csduragi.fun <03:18:38> Luxury Gaming ĸαlιтeyι нιѕѕeт <03:18:39> Luxury Gaming Wolfteam Mode # Aktif # <03:18:42> Connected to Server: "Luxury Gaming Wolfteam Mode # Aktif #"
Linklerini gizle |
-
ts3 kara liste hatası.
Garip, oysaki eski versiyonlar gül gibi giriyor. Bunlarla uğraşacağınıza eski versiyonları bulup indirebilirsiniz. İsmini vermek istemediğim bir çok firma artık ts3leri eski sürümlerde indirmeniz için bir çok yerde paylaşıyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
ts3 kara liste hatası.
Arkadaşlar ts girebiliyorum artik Ts ipimi böyle yazdim Ts42.csduragi.kim veya .fun yapabilirsiniz giriyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1304
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
ts3 kara liste hatası.
suan ts komple gıttı bende gıremıyorum neyse sabah gereken bılgı verırler herkese iyi geceler
Linklerini gizle |