Niyet Niyet Niyet. Sizin niyetiniz belli ordaki niyet belli.EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:19 pm Fitne ile alakası yok, şikayet bölümündeki eski konuları okur ve anlar iseniz kargaşa olduğunu anlarsınız.
Şikayet bölümü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Şikayet bölümü
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Şikayet bölümü
sebep değil tabikide,sadece kendime güveniyorum bir hata yapmıyacağım konusunda ve bu hiçbir klanı ilgilendirmezde ben yasaklanıyorum yasaklanmıyorum diye sadece "oyun amaçlı,aile ortamı,sohbet ve eğlence" bundan ibaret.iyi forumlar.TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:20 pmForumda yeniyim birazda meraklıyım inceledim, tüm konularınızda "7 Yıldır burdayım yasaklanmam" mevzusu geçiyor bu yasaklanmamanız için bir sebepmi?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:18 pmalakası yok korkumdan hiçbir zamanda olamaz burası istediğine göre kimse kimseyi yasaklama yeri değil.TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:08 pm
Değerli yorumun için sanada teşekkür ederim, ancak bir korkunuzmu var yasaklanma gibi? Şikayet bölümü varken neden maili kullanalım ki?
biliyorumki 7 yıldır bu sunucudayım oyüzden bir sıkıntı olmaz
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Güzel diyaloğun için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:22 pmsebep değil tabikide,sadece kendime güveniyorum bir hata yapmıyacağım konusunda ve bu hiçbir klanı ilgilendirmezde ben yasaklanıyorum yasaklanmıyorum diye sadece "oyun amaçlı,aile ortamı,sohbet ve eğlence" bundan ibaret.iyi forumlar.TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:20 pmForumda yeniyim birazda meraklıyım inceledim, tüm konularınızda "7 Yıldır burdayım yasaklanmam" mevzusu geçiyor bu yasaklanmamanız için bir sebepmi?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:18 pm
alakası yok korkumdan hiçbir zamanda olamaz burası istediğine göre kimse kimseyi yasaklama yeri değil.
biliyorumki 7 yıldır bu sunucudayım oyüzden bir sıkıntı olmaz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Şikayet bölümü
[youtube][/youtube]Arkadaşlar şikayet bölümüne şikayet edilen her klan kapanmıyor kanıtlar sunuyorsun yönetim uygun gorurse yasaklar sw kapatır vs.
Yok büyük klanlar felan kapanır csduragının tadı kalmaz diye bir şey yok. Herkes düzgün dursun yeter.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Şikayet bölümü
Şikayet bölümü açilsa nolacak örnegin A clani ve B clani bugun 2 si kavga ediyor. Yarin gidecek A claninin tssine kufur edicek size saldircam vs diyecek veya gaza getirttirerek Csduragi yönetim ekibine kufur ettirttiricek bu durum boyle boyle devam edecek Gereksizce insanlar birbirine duşmanlaşacak, tabi primcilerde faydalanmadan olmaz boyle durumlarda o art niyetli kişilerde olucak.
(Örnek: Csd nin düsmanlari)
Şikayet bolumune bakin isterseniz önceki açilan konulara birbirleriyle çok alakasi vardir.
Şikayet bolumune bakin isterseniz önceki açilan konulara birbirleriyle çok alakasi vardir.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Yorum için teşekkür ederim.byfurkan4242 yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:31 pm Şikayet bölümü açilsa nolacak örnegin A clani ve B clani bugun 2 si kavga ediyor. Yarin gidecek A claninin tssine kufur edicek size saldircam vs diyecek veya gaza getirttirerek Csduragi yönetim ekibine kufur ettirttiricek bu durum boyle boyle devam edecek Gereksizce insanlar birbirine duşmanlaşacak, tabi primcilerde faydalanmadan olmaz boyle durumlarda o art niyetli kişilerde olucak.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Ne kadar şikayet etmeyi sevsem de şu sıralar kapalı kalması taraftarıyım. Zaten yeni açıldı ve yeni yasaklar kalktı.
Linklerini gizle |
Şikayet bölümü
Bu konular için hadi biz açalım biz kapayalım diyemiyoruz. Bu tamamı ile Ömer TELLİ nin uygunluğuna bağlı. Yeni panel gelene kadar şikayet bölümünü muhtemelen unutun.
Konuyu silinenlere taşıyorum. Şikayet bölümünün talep sonucunda açılması söz konusu değildir. Eğer bir şikayetiniz var ise bunu zaten omer@csduragi.com dan bildirebiliyorsunuz.
Konuyu silinenlere taşıyorum. Şikayet bölümünün talep sonucunda açılması söz konusu değildir. Eğer bir şikayetiniz var ise bunu zaten omer@csduragi.com dan bildirebiliyorsunuz.
Linklerini gizle |