Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:07 pm
Ya abicim yorumumu niye siliyorsunuz? Ben konuya EnesReiSi davet edip patlamış Mısır yemek gibi bir plan yapmıştım, bir baktım yorum yok. Yapmayın arkadaşlar, herkesin fikri önemli bu konuda.
patlamış mısırını bence al kendin ye emirhan ne dersin ? buralar senin boyunu aşar hiç girme bence, goygoyunu al başka biyerde yap sıkmayalım birbirimizin canını.
Ahaha güldüm bak alper. Daha bu forumda boyumu aşacak bir şey yok hepimiz de biliyoruz canım.
EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:07 pm
Ya abicim yorumumu niye siliyorsunuz? Ben konuya EnesReiSi davet edip patlamış Mısır yemek gibi bir plan yapmıştım, bir baktım yorum yok. Yapmayın arkadaşlar, herkesin fikri önemli bu konuda.
patlamış mısırını bence al kendin ye emirhan ne dersin ? buralar senin boyunu aşar hiç girme bence, goygoyunu al başka biyerde yap sıkmayalım birbirimizin canını.
Ahaha güldüm bak alper. Daha bu forumda boyumu aşacak bir şey yok hepimiz de biliyoruz canım.
EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:33 pm
Şu an nerdeyiz alper? Buralar dediğin yer forum canım. La foruma gelen herkesin torbacısı aynı mı banada verin torbacınızın ismini ^^
Türkçe hocası emirhan buralar diyorum ''Burası'' demiyorum buradaki insanlara türkçe öğreticeğine kendin öğren, 2-3 kelime oyunu ile kendin gibi insanların beynini karıştırırsın benim değil, sende yozgatle gibi yoluna bak boşver burada zarar uğrayan siz değilsiniz leader,mrpatron,jackdaniels vb clanlar uğradı sizlik bir mevzu var ise söyleyin bende bileyim.
Şikayet bölümü açıldığında gelip doğru düzgün bir özür konusu açarsın incelenir.
O zamana kadar diğer yasaklılara haksızlık olmaması adına banlı kalacaksın.
Bu süreçte de aynı olaylara devam edip şikayet bölümü açtığında direk özüre gelirsen muhtemelen de kabul edilmez