bugün kiralık ip çıktımı ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
konular zaten daha çok bu bölümde paylaşılıyor.bu gibi konular silinmezken daha önceden şimdimi silinecek ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
İyi okursan sevinirim, bu konu silinecek yazmadım diye hatırlıyorum.EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:18 pm konular zaten daha çok bu bölümde paylaşılıyor.bu gibi konular silinmezken daha önceden şimdimi silinecek ?
Linklerini gizle |
Bu forumda hiç bir yetkili hiç bir yetkiliden üstün değildir buna bende dahil biz sadece kayıtlı kullanıcılarız buna en iyi cevap @Yek'-ta ve sunucu sahibi Ömer TELLİ cevap verir buna ne siz ne ben karışabilirim bu işler sizlere düşmez forumdaki yetkili kişilere düşerTakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:17 pmEvet yeniyim, ancak bu benden-senden daha iyi bilebileceğin veya bilemeyeceğin anlamına gelmez.EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:15 pmaynen öyle reis foruma yenimi geldi bu arkadaş ben forum açıldığından beri takip ediyorum kuralları öğretiyorSerhat Öndeş yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:10 pm
Arkadaşın kurallara aykırı bir şey yaptığını düşündüren nedir ve bu arkadaştan ne istiyorsunuz kişisel sorunlarınız var ise özel yollardan iletin forum içerisinde kargaşaya yol atmayınız![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Haklısın. Cevabı bekleyelim. Yorumun ve kibar diyalog için ayrıca Teşekkür ederim.Serhat Öndeş yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:23 pmBu forumda hiç bir yetkili hiç bir yetkiliden üstün değildir buna bende dahil biz sadece kayıtlı kullanıcılarız buna en iyi cevap @Yek'-ta ve sunucu sahibi Ömer TELLİ cevap verir buna ne siz ne ben karışabilirim bu işler sizlere düşmez forumdaki yetkili kişilere düşerTakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:17 pmEvet yeniyim, ancak bu benden-senden daha iyi bilebileceğin veya bilemeyeceğin anlamına gelmez.EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:15 pm
aynen öyle reis foruma yenimi geldi bu arkadaş ben forum açıldığından beri takip ediyorum kuralları öğretiyor![]()
Linklerini gizle |
EnesReiS` o kadar forumda olmasına rağmen bu konunun yerini hala eklenti istek olarak gördüğü için uyarılmıştır.
TakeSurcie forum içerisinde bildir butonunu dahi kullanmadan birisini uyardığı için uyarılmıştır.
Konu silinenlere taşınmıştır. Kural dışı bir hareket var ise bunu sadece bildir butonunu kullanarak bizlere bildirin.
TakeSurcie forum içerisinde bildir butonunu dahi kullanmadan birisini uyardığı için uyarılmıştır.
Konu silinenlere taşınmıştır. Kural dışı bir hareket var ise bunu sadece bildir butonunu kullanarak bizlere bildirin.
Linklerini gizle |