Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

bugün kiralık ip çıktımı ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

konular zaten daha çok bu bölümde paylaşılıyor.bu gibi konular silinmezken daha önceden şimdimi silinecek ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TakeSurcie »

EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:18 pm konular zaten daha çok bu bölümde paylaşılıyor.bu gibi konular silinmezken daha önceden şimdimi silinecek ?
İyi okursan sevinirim, bu konu silinecek yazmadım diye hatırlıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:17 pm
EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:15 pm
Serhat Öndeş yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:10 pm

Arkadaşın kurallara aykırı bir şey yaptığını düşündüren nedir ve bu arkadaştan ne istiyorsunuz kişisel sorunlarınız var ise özel yollardan iletin forum içerisinde kargaşaya yol atmayınız
aynen öyle reis foruma yenimi geldi bu arkadaş ben forum açıldığından beri takip ediyorum kuralları öğretiyor :D
Evet yeniyim, ancak bu benden-senden daha iyi bilebileceğin veya bilemeyeceğin anlamına gelmez.
Bu forumda hiç bir yetkili hiç bir yetkiliden üstün değildir buna bende dahil biz sadece kayıtlı kullanıcılarız buna en iyi cevap @Yek'-ta ve sunucu sahibi Ömer TELLİ cevap verir buna ne siz ne ben karışabilirim bu işler sizlere düşmez forumdaki yetkili kişilere düşer

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Serhat Öndeş yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:23 pm
TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:17 pm
EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:15 pm

aynen öyle reis foruma yenimi geldi bu arkadaş ben forum açıldığından beri takip ediyorum kuralları öğretiyor :D
Evet yeniyim, ancak bu benden-senden daha iyi bilebileceğin veya bilemeyeceğin anlamına gelmez.
Bu forumda hiç bir yetkili hiç bir yetkiliden üstün değildir buna bende dahil biz sadece kayıtlı kullanıcılarız buna en iyi cevap @Yek'-ta ve sunucu sahibi Ömer TELLİ cevap verir buna ne siz ne ben karışabilirim bu işler sizlere düşmez forumdaki yetkili kişilere düşer
Haklısın. Cevabı bekleyelim. Yorumun ve kibar diyalog için ayrıca Teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

EnesReiS` o kadar forumda olmasına rağmen bu konunun yerini hala eklenti istek olarak gördüğü için uyarılmıştır.

TakeSurcie forum içerisinde bildir butonunu dahi kullanmadan birisini uyardığı için uyarılmıştır.

Konu silinenlere taşınmıştır. Kural dışı bir hareket var ise bunu sadece bildir butonunu kullanarak bizlere bildirin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli