Bir nevi Açıklama.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Bir nevi Açıklama.
Okudum, gayet güzel bir yazıya dökmüşsün ama senin yüzünden yasaklananlar olmuş yapacak birşey yok kolay gelsin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
Bir nevi Açıklama.
Elimden geldiğince halletmeye yaptığım hataların ufakta olsa geri dönüşü var ise değiştirmeye çalışıcam, benim yasağım durur onlarınki kalkar bunada kafiyim.Rodallega yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:18 pm Okudum, gayet güzel bir yazıya dökmüşsün ama senin yüzünden yasaklananlar olmuş yapacak birşey yok kolay gelsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bir nevi Açıklama.
patlamış mısırını bence al kendin ye emirhan ne dersin ? buralar senin boyunu aşar hiç girme bence, goygoyunu al başka biyerde yap sıkmayalım birbirimizin canını.EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:07 pm Ya abicim yorumumu niye siliyorsunuz? Ben konuya EnesReiSi davet edip patlamış Mısır yemek gibi bir plan yapmıştım, bir baktım yorum yok. Yapmayın arkadaşlar, herkesin fikri önemli bu konuda.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Bir nevi Açıklama.
Üstüne alındığına üzüldüm fakat sen ve diğerleri bu konu içerisinde yok başka sefere artık
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir nevi Açıklama.
Yekta abi csduragi müşterileri demis ve olay benide etkiliyor.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:08 pmÜstüne alındığına üzüldüm fakat sen ve diğerleri bu konu içerisinde yok başka sefere artık
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bir nevi Açıklama.
Benim ismimi verip alper abiye söylersem bitersiniz hıhhı ! diyen yozgatlıya bak sen.Yozgatle yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:09 pmYekta abi csduragi müşterileri demis ve olay benide etkiliyor.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:08 pmÜstüne alındığına üzüldüm fakat sen ve diğerleri bu konu içerisinde yok başka sefere artık
Evet csdurağı müşterisi olabilirsin senlik bir konu yok veya seni zarara sokan bir konuda yok hem sen ajansın yahu sana kim güvenirki insanlar aralarında sana ''YALAKA'' diyor sen bence bu lafları düzeltmeye bak, bu konuda senlik bir mevzu olsaydı emin ol bunları yazmıyor sinirden kafayı yiyo olurdum ama şansını birdaha'ki sefere denersin artık.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir nevi Açıklama.
Hahaa ajan diyor daha o dalga amacli soylenmis bi sohbet. herhalde seni o arz enesizm zorladi konu ac die yasakimizi kaldirsinlar die baska firma yaramadi herhalde.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:12 pmBenim ismimi verip alper abiye söylersem bitersiniz hıhhı ! diyen yozgatlıya bak sen.Yozgatle yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:09 pmYekta abi csduragi müşterileri demis ve olay benide etkiliyor.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:08 pm
Üstüne alındığına üzüldüm fakat sen ve diğerleri bu konu içerisinde yok başka sefere artık
Evet csdurağı müşterisi olabilirsin senlik bir konu yok veya seni zarara sokan bir konuda yok hem sen ajansın yahu sana kim güvenirki insanlar aralarında sana ''YALAKA'' diyor sen bence bu lafları düzeltmeye bak, bu konuda senlik bir mevzu olsaydı emin ol bunları yazmıyor sinirden kafayı yiyo olurdum ama şansını birdaha'ki sefere denersin artık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bir nevi Açıklama.
Anlamıcaksınız daha ufaksınız bu yüzden anlamıcaksınız, sen mışıl mışıl uyurken biz ayaktaydık pazee,yekta biz bunları konuşuyoduk abiciğim.Yozgatle yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:16 pmHahaa ajan diyor daha o dalga amacli soylenmis bi sohbet. herhalde seni o arz enesizm zorladi konu ac die yasakimizi kaldirsinlar die baska firma yaramadi herhalde.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:12 pmBenim ismimi verip alper abiye söylersem bitersiniz hıhhı ! diyen yozgatlıya bak sen.Yozgatle yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:09 pm
Yekta abi csduragi müşterileri demis ve olay benide etkiliyor.
bu konu bile bu gece açılmış saat kaçta açılmış bakarsın ben yekta ile neredeyse hergün ts3den veya facebookdan bu olayları konuşuyorum senin aklın ermez, ve sen burnunu her deliğe soktuğun gibi buraya sokamazsın.
Csdurağı müşterisiysen öyle davran ne serverin ne ts3 adresin ne ilgilendiğin clan nede herhangi başka birşey ? sen buraya senin tarzında takılan insanlarla goygoy etmeye gelmişsinki bana göre burası böyle biryer değil.
Daha çocuksun babanın kredi kartı ile server alıp küfür yediğinide biliyorum seninde fotoğrafların ailen bende bulunuyor, ama çocuksun daha yozgatle sen boşver abicim, arz ve enesizm daha 1 hafta önce abi diyen insan şimdi gelmiş laf kalabalığı yapıyo

Sahibin kimse söyle biz taviz vermeyiz.
Dahada yazma bence çünkü cevap vermicem ÖmerTelli'nin msjını alıp ya kalıcam ya gidicem hadi görüşürüz.
Forumda EnesReis dahil sorun çıkarmazken sen gelip bana salça oluyorsan biliyorum seni buraya kimin gönderdiğini merak etme.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bir nevi Açıklama.
Babanin kredi karti diyor. Yaw Günlük 200 tl aliyorum ve sende ifsam bulunmuyor arz ve enesizme abi diyorsun dedin alper yalan atma forumda bari.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:20 pmAnlamıcaksınız daha ufaksınız bu yüzden anlamıcaksınız, sen mışıl mışıl uyurken biz ayaktaydık pazee,yekta biz bunları konuşuyoduk abiciğim.Yozgatle yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:16 pmHahaa ajan diyor daha o dalga amacli soylenmis bi sohbet. herhalde seni o arz enesizm zorladi konu ac die yasakimizi kaldirsinlar die baska firma yaramadi herhalde.PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 6:12 pm
Benim ismimi verip alper abiye söylersem bitersiniz hıhhı ! diyen yozgatlıya bak sen.
bu konu bile bu gece açılmış saat kaçta açılmış bakarsın ben yekta ile neredeyse hergün ts3den veya facebookdan bu olayları konuşuyorum senin aklın ermez, ve sen burnunu her deliğe soktuğun gibi buraya sokamazsın.
Csdurağı müşterisiysen öyle davran ne serverin ne ts3 adresin ne ilgilendiğin clan nede herhangi başka birşey ? sen buraya senin tarzında takılan insanlarla goygoy etmeye gelmişsinki bana göre burası böyle biryer değil.
Daha çocuksun babanın kredi kartı ile server alıp küfür yediğinide biliyorum seninde fotoğrafların ailen bende bulunuyor, ama çocuksun daha yozgatle sen boşver abicim, arz ve enesizm daha 1 hafta önce abi diyen insan şimdi gelmiş laf kalabalığı yapıyo
Sahibin kimse söyle biz taviz vermeyiz.
Dahada yazma bence çünkü cevap vermicem ÖmerTelli'nin msjını alıp ya kalıcam ya gidicem hadi görüşürüz.
Linklerini gizle |