Şikayet bölümü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Şikayet bölümü
Selamın Aleyküm Kardeşlerim,
benim Csdurağı ekibinden talebim Şikayet bölümünün açılması. Sizlerinde düşüncelerinizi merak ederek bekliyorum. Sizce açılmalımı? Açılmamalımı?
benim Csdurağı ekibinden talebim Şikayet bölümünün açılması. Sizlerinde düşüncelerinizi merak ederek bekliyorum. Sizce açılmalımı? Açılmamalımı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Şikayet bölümü
Yanlış hatırlamıyosam yaz döneminde ve birkaç ay açık kalıyor sadece. Aslında bencede açılmalı ama biraz boğucu bir iş olduğundan yönetim pek yanaşmak istemiyor haliyle.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Şikayet bölümü
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.Gozyasi` yazdı: Sal Eki 16, 2018 4:57 pm Yanlış hatırlamıyosam yaz döneminde ve birkaç ay açık kalıyor sadece. Aslında bencede açılmalı ama biraz boğucu bir iş olduğundan yönetim pek yanaşmak istemiyor haliyle.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Şikayet bölümü
herkez bir klanı şikayet ederse ve o klanlar kapanırsa csduragide düzgün klan kalmaz bence açılmasın.
zaten mailden yazabilirler şikayet olarak fazla gerek yok o bölüme.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Şikayet bölümü
Kaos ortamını sevdiğim için, şikayet bölümüde kaos çıkardığı için oyum pozitif.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Değerli yorumun için sanada teşekkür ederim, ancak bir korkunuzmu var yasaklanma gibi? Şikayet bölümü varken neden maili kullanalım ki?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:04 pm herkez bir klanı şikayet ederse ve o klanlar kapanırsa csduragide düzgün klan kalmaz bence açılmasın.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Değerli yorumun için sanada teşekkür ederim, kaos ortamını sevdiğini anladım ama neden bu fitneye sebep olmayı bu kadar seviyorsun? Senin zevk aldığın şeyler diğer tarafıda üzmekte.EmirhanBeyBeta yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:05 pm Kaos ortamını sevdiğim için, şikayet bölümüde kaos çıkardığı için oyum pozitif.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Şikayet bölümü
alakası yok korkumdan hiçbir zamanda olamaz burası istediğine göre kimse kimseyi yasaklama yeri değil.TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:08 pmDeğerli yorumun için sanada teşekkür ederim, ancak bir korkunuzmu var yasaklanma gibi? Şikayet bölümü varken neden maili kullanalım ki?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:04 pm herkez bir klanı şikayet ederse ve o klanlar kapanırsa csduragide düzgün klan kalmaz bence açılmasın.
biliyorumki 7 yıldır bu sunucudayım oyüzden bir sıkıntı olmaz
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Şikayet bölümü
Fitne ile alakası yok, şikayet bölümündeki eski konuları okur ve anlar iseniz kargaşa olduğunu anlarsınız.
Linklerini gizle |
-
Şikayet bölümü
Forumda yeniyim birazda meraklıyım inceledim, tüm konularınızda "7 Yıldır burdayım yasaklanmam" mevzusu geçiyor bu yasaklanmamanız için bir sebepmi?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:18 pmalakası yok korkumdan hiçbir zamanda olamaz burası istediğine göre kimse kimseyi yasaklama yeri değil.TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:08 pmDeğerli yorumun için sanada teşekkür ederim, ancak bir korkunuzmu var yasaklanma gibi? Şikayet bölümü varken neden maili kullanalım ki?EnesReiS` yazdı: Sal Eki 16, 2018 5:04 pm herkez bir klanı şikayet ederse ve o klanlar kapanırsa csduragide düzgün klan kalmaz bence açılmasın.
biliyorumki 7 yıldır bu sunucudayım oyüzden bir sıkıntı olmaz
Linklerini gizle |