Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bir nevi Açıklama.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
PolatBASKAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

Mesaj gönderen PolatBASKAN »

Evet çoğunuzun olayları bilmemesine rağmen cephe aldığınız konuya değineceğim.
Baştan söylüyorum argo içermiyecek konunun içerisinde bazı yerlerde haksız olduğum için özürde diliyorum.

Yasaklanma sebebim şu Taşralı denen arkadaş klima nickine girip insanlara egolu davranıp tavır almasıydı bu tarz şeyler asla ama asla hoşuma gitmez bu yüzden tepki gösterdim haliyle forumda kavgalı bi nevi hasımlı olduk.
Buraları hızlı geçiyorum çünkü çok uzun.
Yekta bir çok kez uyardı uğraşma, boşver, takma gibisinden ama kaideye almadım yoluma devam ettim çünkü bu taşralı denen çocukta farklı bir olay vardı sebebini şimdi açıklıyorum.
Taşralı denen arkadaş gelmeden önce Javarange vardı ve bu arkadaş bire bir Taşralının kopyasıydı, ben bunları fark ettim ve sonrasında Grovee Graphic denen birisi geldi bu arkadaşda Banner bölümüyle ilgileniyordu ama bu arkadaşda taşralı ve javarange gibi insanlara sataşıyordu.
Ve 1 gece şunu fark ettim Javarange,Taşralı,Grovee denen bu şahıslar tek 1 karaktermiş bunların baş karakteri ise Javarange bunu yektaya bildirdim sanırım kaideye almadı hiç bir işlem yapmadı.
Ben banlandıktan sonra yasaklandılar yekta sonrasında farketmiş 3nün bir kimlik olduğunu.
Yasaklanma sebebimde şu klimacı yani taşralı denen arkadaşa Klima Suyu demem.
Evet klima suyu dedim diye kalıcı yasaklandım bir yandan ben bir yandan ise yekta haklı çünkü bir çok kez uyardı.
Ama atladığı bir nokta vardı söylediğim herşeyde haklıydım çünkü bu taşralı ve diğer kimlikleri bu forumu karıştırmaya ve bazı clanları csdurağından uzaklaştırmaya geldi ha başardı başarmasının tek sebebi yekta.
Ben yektayı öncesinde uyardım beni tınlamadı yasakladı ama tabi sonrasında fark etti biraz geç fark etti.
Haliyle sinirlendim ve önceki konular gibi özür dilemeyi seçmedim kendimi haklı gördüm ve bende sinirimi atmak için bu tür işlere giriştim.
Amacım ne csdurağını bitirmek nede csdurağını karalamaktı tek bir amacım vardı oda sinirimi atmak çünkü çok sinirlendim benim yerimde olsanız ne yapardınız bilemem ama benim karakterim, ve huyum bu.
Fark ettiğim tek şey biraz ileriye gitmem bu yüzden Yekta başta olmak üzere Csdurağı yöneticilerinden özür diliyorum.
Ben sözümün eriyim ömertelliye abi dedim ve demeyede devam edeceğim Ömer abi sende kusura bakma.
Diğer enesreis ve bunun gibi insanlardan asla özür dilemem kimsede özür diletemez çünkü bu insanlar prime muhtaç insanların teki.
Diğer Csdurağı üyelerinden özür diliyorum kendinize iyi bakın.

Not olarak şunu eklemek istiyorum amacım affedilmek değil bilinmesi gerekiyordu bilmenizi istedim bu yazdıklarım beni düşürmez.
Bu konuları 2 hafta öncesinden yekta ile ts3 üzerinden ve facebook üzerinden konuştuk bilip bilmeden konuşup birbirimizin canını sıkmayalım lütfen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Bir nevi Açıklama.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İşlem yapmadım çünkü 3 kişinin aslında tek kişi olduğunu öyle bilemem, net bir delil olması gerekiyordu.
Benim açımdan bir sakınca yada sıkıntı yok, zaten 2 hafta öncesinde ismi lazım olmayan bir forumdan Alpereni yakalayıp ts3 çağırmıştım, baya konuşmuştuk. Bilmediğimiz çok konu, asıl yüzünü göremediğimiz bir çok insan var. Ben şuanda birilerinin sinsi planlarının oyununa düştüğümüzü düşünüyorum. Çok güvendiğimiz, desteklediğimiz ama kendi çıkarları için her türlü olayı yapabilecek insanlardan bahsediyorum. Ben çizgimi bozmayacağım. Alperen buraya bir şeylerin farkına vararak geldi, benim ile konuşur iken bile baya farklıydı. Ben özrünü kabul ediyorum, çünkü her ne kadar yanlış davranışları olsa bile bunları birileri yüzünden yaptı ve ben uyardıkça bende patladı. Geri kalan forum üyelerinde ve son söz Ömer TELLİ de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PolatBASKAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

Yek'-ta yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:01 am İşlem yapmadım çünkü 3 kişinin aslında tek kişi olduğunu öyle bilemem, net bir delil olması gerekiyordu.
Benim açımdan bir sakınca yada sıkıntı yok, zaten 2 hafta öncesinde ismi lazım olmayan bir forumdan Alpereni yakalayıp ts3 çağırmıştım, baya konuşmuştuk. Bilmediğimiz çok konu, asıl yüzünü göremediğimiz bir çok insan var. Ben şuanda birilerinin sinsi planlarının oyununa düştüğümüzü düşünüyorum. Çok güvendiğimiz, desteklediğimiz ama kendi çıkarları için her türlü olayı yapabilecek insanlardan bahsediyorum. Ben çizgimi bozmayacağım. Alperen buraya bir şeylerin farkına vararak geldi, benim ile konuşur iken bile baya farklıydı. Ben özrünü kabul ediyorum, çünkü her ne kadar yanlış davranışları olsa bile bunları birileri yüzünden yaptı ve ben uyardıkça bende patladı. Geri kalan forum üyelerinde ve son söz Ömer TELLİ de.
Daha göreceğiniz çok yüz ve 2 karakterli insanlar var bunlar hiç birşey.
Dediğin gibi adam gibi oturup konuştuk sorunlarımızı çözdük, rica ediyorum kimse gelip alper tükürdüğünü yaladın ehehe demesin tükürdüğümü yalamıyorum ettiğim küfürler, vb şeyler yüzünden özür diliyorum biz bunları oturup konuştuk merak etmeyin.
Bir çok insan sizin hakkınızda planlar ve oyunlar çeviriyo kim olduklarını az çok tahmin ediyorum ama sadece bekliyorum.
Bilmeniz gereken tek şey budur arkadaşlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

Mesaj gönderen TakeSurcie »

Arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama Hz.Ömer şöyle diyorki,
Allahü teâlâ başkasına acımayana acımaz, affetmeyeni affetmez,özür kabul etmeyenin özrünü kabul etmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PolatBASKAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 10:51 am Arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama Hz.Ömer şöyle diyorki,
Allahü teâlâ başkasına acımayana acımaz, affetmeyeni affetmez,özür kabul etmeyenin özrünü kabul etmez.
Çok tanıdık geliyor bu sözler bana :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:10 pm
TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 10:51 am Arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama Hz.Ömer şöyle diyorki,
Dinine düşkün bir insansın sanırım hadis kitapları okuduysan tanıdık gelir tüm hadis kitaplarında mevcut bir söz. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PolatBASKAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:14 pm
Dinine düşkün bir insansın sanırım hadis kitapları okuduysan tanıdık gelir tüm hadis kitaplarında mevcut bir söz. :)
Aynen reis dinimi seviyorum, hadis değil bu sözleri ts3 ortamlarında söyleyen insan tanıdık geldi o mu acaba ? dedimde kendi kendime :d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TakeSurcie
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

PolatBASKAN yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:18 pm
TakeSurcie yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:14 pm

Aynen reis dinimi seviyorum, hadis değil bu sözleri ts3 ortamlarında söyleyen insan tanıdık geldi o mu acaba ? dedimde kendi kendime :d
Insan insana benzer demişler ama maalesef ts3 fazla kullanmıyorum. Bu arada senide tanımak isterim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Dalale
Server Ip/DNS: 213.238.173.154
Clan İsmi: Alemdar[G]aming

Bir nevi Açıklama.

Mesaj gönderen Dalale »

Evet bu konuda bir açıklama yapmak istiyorum.Ben Alperen Dedıgınız Adamı 2017 senesının ortalarında tanıdım.Hemde csduragi ts3 unde.Guzel sohbetı olan Ortam yapmasını bilen biriydi Başlarda dosttuk.Ben csduragina toplu saldırı atarken bile yalnızca bu ımansız ıcın serverlerını atlardım ılerkı ıplere vururdum.Oda Keza F..Rİ Ile ben kavga edınceye dek en ufak bir yanlışını bana karşı gormedım sonra olaylar olaylar 2018 ın ocagında tekrar barışdık şimdi demem şuki,
Kimi insan vardır. Bunlar Yılandır konuşamassın bunla sadece fesattır Ustelık fesat olmadan zefk alır pc basında dıkkat cekmeye calısır can sıkmak tek gorevıdır.
Kimi insanda vardırki.Reeldeki bir çok insandan daha samimidir. Hoş sohbet güzel dostluk yapmayı bılır.Fakat Bir yerden sonra saldırı ısı ıle ılgılenıyorsa kadrının onu goturdugu yere gıdemez bu benımde başıma geldı mıllet ne der dıye çekınır. Bu benım oz kardeşim dedıgım Ademın başına bıle bır ara geldı benım ts3 umdeki herkezı ben bu 2.kesimden lafdan anlayanlardan seçerım

Alperen 2. kısımda oluyor kendisi Akıntıya Atladı Başlarda Bileginin Hakkıyla Benım Gıbı yuzerken Bır yerden sonra kendısıde fark etmeden akıntıya kapıldı. Bu dedıklerım sıze Ilgınc gelebılır fakat azıcık pıyasaya gırersenız dogru soyledıgımı anlarsınız.

Ben geri dondugumde yanı bu senenın 6.ayında alperende ufak farklılılar sezmışdım bellıydı oda 6 ayda bır seyler yaşamısdı Ama Ozu ıyıydı Eger csduragı affederse Ben alperenın 2017 dekı halıne donecegıne emınım.

Yanı demem oki Geçmişe Bakarak Yaşanılmaz. Benim Csduragindan Beklentim Ufak Gurur mevzuları Icın Bu cocuk gıbılerı dışlamak yerıne bu arkadaşlarıda ıcımıze kabul ederek Woltran oluşturmak VE Dıger fırmaları hulk vari şekilde ezmek Olmasıdır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
PolatBASKAN
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bir nevi Açıklama.

Dalale yazdı: Sal Eki 16, 2018 2:49 pm Evet bu konuda bir açıklama yapmak istiyorum.Ben Alperen Dedıgınız Adamı 2017 senesının ortalarında tanıdım.Hemde csduragi ts3 unde.Guzel sohbetı olan Ortam yapmasını bilen biriydi Başlarda dosttuk.Ben csduragina toplu saldırı atarken bile yalnızca bu ımansız ıcın serverlerını atlardım ılerkı ıplere vururdum.Oda Keza F..Rİ Ile ben kavga edınceye dek en ufak bir yanlışını bana karşı gormedım sonra olaylar olaylar 2018 ın ocagında tekrar barışdık şimdi demem şuki,
Kimi insan vardır. Bunlar Yılandır konuşamassın bunla sadece fesattır Ustelık fesat olmadan zefk alır pc basında dıkkat cekmeye calısır can sıkmak tek gorevıdır.
Kimi insanda vardırki.Reeldeki bir çok insandan daha samimidir. Hoş sohbet güzel dostluk yapmayı bılır.Fakat Bir yerden sonra saldırı ısı ıle ılgılenıyorsa kadrının onu goturdugu yere gıdemez bu benımde başıma geldı mıllet ne der dıye çekınır. Bu benım oz kardeşim dedıgım Ademın başına bıle bır ara geldı benım ts3 umdeki herkezı ben bu 2.kesimden lafdan anlayanlardan seçerım

Alperen 2. kısımda oluyor kendisi Akıntıya Atladı Başlarda Bileginin Hakkıyla Benım Gıbı yuzerken Bır yerden sonra kendısıde fark etmeden akıntıya kapıldı. Bu dedıklerım sıze Ilgınc gelebılır fakat azıcık pıyasaya gırersenız dogru soyledıgımı anlarsınız.

Ben geri dondugumde yanı bu senenın 6.ayında alperende ufak farklılılar sezmışdım bellıydı oda 6 ayda bır seyler yaşamısdı Ama Ozu ıyıydı Eger csduragı affederse Ben alperenın 2017 dekı halıne donecegıne emınım.

Yanı demem oki Geçmişe Bakarak Yaşanılmaz. Benim Csduragindan Beklentim Ufak Gurur mevzuları Icın Bu cocuk gıbılerı dışlamak yerıne bu arkadaşlarıda ıcımıze kabul ederek Woltran oluşturmak VE Dıger fırmaları hulk vari şekilde ezmek Olmasıdır.
Ağlıcam şimdi sus ömer.
Şaka maka biraz öyle biraz böyle herşeyi düşünerek ve planlayarak yaparım, samimi sevdiğim bir adamsın beraber bir çok işde ortak olduk felan filan lafı kısa kesiyorum aslında dışlanma gibi bir olay yok bana göre tamamen yanlış anlaşılma konuşunca hallediceğimiz işleri sanırım gururdan konuşmadık veya herhangi başka bir sebebten, önemlide değil konuştuk halettik sorun yok.
Eyvallah kardeşim teşekkür ediyorum desteğin için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli