LAG SORUNU
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
LAG SORUNU
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Cs11.csduragi.netin sahibiyim. Serverda aşırı derece lag var. Örneğin karşı karşıya çatışacakken oyun donuyor geldiğinde ise öldüğünü görüyorsun. Diğer svleri gezdim pek fazla lag yok. Sv yi res attım düzelmedi, sıfırladım sadece oto mermi admin şapka killsayar üstreklam gibi 4-5 tane pllugini geçmeyecek pluginleri geri yükledim fakat sorunum hala geçmedi. Bir fikri olan varmı acaba ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
LAG SORUNU
Serveriniz'e girdim oynadim herhangi bir sorun olmadi. Akici ve pingler gayet normal gözüküyor.YILDIZ yazdı: Pzr Eki 14, 2018 2:58 pm Selamun Aleyküm arkadaşlar. Cs11.csduragi.netin sahibiyim. Serverda aşırı derece lag var. Örneğin karşı karşıya çatışacakken oyun donuyor geldiğinde ise öldüğünü görüyorsun. Diğer svleri gezdim pek fazla lag yok. Sv yi res attım düzelmedi, sıfırladım sadece oto mermi admin şapka killsayar üstreklam gibi 4-5 tane pllugini geçmeyecek pluginleri geri yükledim fakat sorunum hala geçmedi. Bir fikri olan varmı acaba ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
LAG SORUNU
Tüm playerlarım şikayetcı bu durumdan hepsı lag oldugunu soyluyor bende gırınce aynı sekılde goruyorum bu durumu amabyfurkan4242 yazdı: Pzr Eki 14, 2018 3:10 pmServeriniz'e girdim oynadim herhangi bir sorun olmadi. Akici ve pingler gayet normal gözüküyor.YILDIZ yazdı: Pzr Eki 14, 2018 2:58 pm Selamun Aleyküm arkadaşlar. Cs11.csduragi.netin sahibiyim. Serverda aşırı derece lag var. Örneğin karşı karşıya çatışacakken oyun donuyor geldiğinde ise öldüğünü görüyorsun. Diğer svleri gezdim pek fazla lag yok. Sv yi res attım düzelmedi, sıfırladım sadece oto mermi admin şapka killsayar üstreklam gibi 4-5 tane pllugini geçmeyecek pluginleri geri yükledim fakat sorunum hala geçmedi. Bir fikri olan varmı acaba ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
LAG SORUNU
HLSW den takip yapabilirsiniz ve buraya anlık durumuda paylaşabilirsiniz.
Linklerini gizle |