Tabii ki haklısın aslında, benim anlamadığım konu neden kanal oluşturup banladı seni fakat sen güzel bir açıklama ile bana anlattın teşekkür ederim. Umarım kontroller eşliğinde gerekli işlemler yapılır. Çünkü bildiğin saldırı atıyor...-AYKOCAN.!. yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:31 amTEAMSPEAK 3'E GELIP AYAZHEPYEK NİCKLİ ARKADAŞ TS3ODALARIN BIZDEN CALINTI OLDUGUNU SOYLEDİ BENDE İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILIK VERDİM VE EYV CEKİP SUNUCU SAHIPI VERDIM AYARLICAM DİYE BENDE VERDİM GÜVENDİGİM İÇİN ONDAN SONRA ADAMLARINI GETIRIP HERKESI BANLADI NEDENIDE ODALARI NEDEN CALDIGIMIZ AMA AYAZ HEPYEKLE OLAN YAZISMALARIMIZ ASSAGIDA ..ReConnect yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:26 amKanal oluşturup seni neden banladılar ??-AYKOCAN.!. yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:25 am
KARDEŞİM BANLAYAN KİŞİLER ARASINDA HELLFORCE KLANININ SUNUCU SAHIPLERINDEN.
![]()
Hellforce klanındaki oyuncuların ts3 üme saldırı yapması
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 15
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: WhiteClaw CLAN
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 19
ts42.csduragi.fun Teamspeak3 Adresimiz.
Linklerini gizle |
-
ts42.csduragi.funalpersoylu34 yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:39 am Ts3 ip adresini at konuya bir de mail yolu ile ömer beye ulaş konunun linkini yolla 3 günde 1 bakıyor genellikle sen bunları da yap.
Linklerini gizle |
-
@PaZeeReConnect yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:46 amTabii ki haklısın aslında, benim anlamadığım konu neden kanal oluşturup banladı seni fakat sen güzel bir açıklama ile bana anlattın teşekkür ederim. Umarım kontroller eşliğinde gerekli işlemler yapılır. Çünkü bildiğin saldırı atıyor...-AYKOCAN.!. yazdı: Pzr Eki 14, 2018 12:31 amTEAMSPEAK 3'E GELIP AYAZHEPYEK NİCKLİ ARKADAŞ TS3ODALARIN BIZDEN CALINTI OLDUGUNU SOYLEDİ BENDE İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILIK VERDİM VE EYV CEKİP SUNUCU SAHIPI VERDIM AYARLICAM DİYE BENDE VERDİM GÜVENDİGİM İÇİN ONDAN SONRA ADAMLARINI GETIRIP HERKESI BANLADI NEDENIDE ODALARI NEDEN CALDIGIMIZ AMA AYAZ HEPYEKLE OLAN YAZISMALARIMIZ ASSAGIDA ..
![]()
Linklerini gizle |
-

Hellforce Klanının Teamspeak3 Adresine Konusmaya Gittigimiz Zaman Banladılar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Saldırı suçtur, ama şikayet bölümü varmış burada orası kapalı .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Csdurağında yeniyim tam olarak kuralları bilmiyorum ama csdurağını saldırı yasak olduğu için tercih ettim. Tahminimce bu klanda "SALDIRI" yüzünden yasaklanır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Teklifin için teşekkür ederim. Musait değilim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Catkapi herkes yasaklanmiyor.TakeSurcie yazdı: Pzr Eki 14, 2018 11:05 am Csdurağında yeniyim tam olarak kuralları bilmiyorum ama csdurağını saldırı yasak olduğu için tercih ettim. Tahminimce bu klanda "SALDIRI" yüzünden yasaklanır.
Aykocan birine yetki vermissin ki onlarda bu şekilde sana cevap vermisler bir bakima kullanıcı hatasina giriyor.
Pek birsey yapilcagini sanmiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
Arkadaşlar ben hellforce kurucularından ! carlos bizim böle bi olayla ilgimiz yok bizim bu kadar büyümemizi yediremiyolar bazı ss alıp şikayet konusu acmaya calısıyolar tsmize gelip bize hakaret ediyosunuz loglara bakın diyoruz bakamıyoz çıkmıyo diyosunuz bilmediniz işi niye yapıyosunuz ömer bey bakacak yalanınız ortaya cıkacak siz kendiniz yasaklanacaksınız benim ts me gelip arkadaşıma hakaret ediyosonuz odaları çalıyosunuz arkadaşım banlıyo odaları çalarız diyosunuz sanki sizin üstünüzemi kayıtlı diyosunuz bizim emegimizi çalıyosunuz
♚-->HellForce Gaming<--♚
|İletisim Adreslerim|;
[Server İp];213.238.173.46
[TeamSpeak 3 İp];Ts46.CsDuragi.CoM
♚-->HellForce Gaming<--♚
|İletisim Adreslerim|;
[Server İp];213.238.173.46
[TeamSpeak 3 İp];Ts46.CsDuragi.CoM
Linklerini gizle |