Ts3.csduragi.fun acilsin
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Yozgatle
- Gönderilme zamanı: : Cum Eki 12, 2018 9:44 pm
- Oylama: :
- 0nurd0gann, AliCeyhun, BY FURKAN !, ByBuLuT ☪, CeLLaT*, M Ceo, MANAFOR*, Mhoss, NexuS., PaZee, TaaRRuZ, TakeSurcie, Yozgatle, editoR, erdem771, turhanreis07
- Ayaz Hepyek, Barbaros, Determined, ElitGaminG, Gıyaseddin-keyhusrev, JustR1x, KG51, Levelsiz, Mustafa Kemal1, Necati Doğan, ShaQueS, Sherkeys`, ShooTeR, Yek'-ta, amad, burakxd383, efsanesirinler, ulyoS, İmam-POWER
- Status: : Geçersiz
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Ts3.csduragi.fun acilsin
Merhabalar Bundan aylarca önce ts3.csduragi.com vardi bissürü oyuncu ve bissürü müşteri giriyordu aksam evdeyken sohbet muhabbet ederek stresimizi atiyorduk ve ayrica ts3.csduragi.fun da yetkili olan adminlerle teke tek sohbet ediyorduk. Önemli duyuru felan olursa ordan müşteriler arasinda konusabiliriz ve csduragi müşterileri n konuşabildigi sesli bir platform olur sizde benim gibi düşünüyosaniz beni destekleyin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Ts3.csduragi.fun acilsin
Evet olsa sohbet muhabbet gerçekten güzel olur. Ama ortalikta dolaşan boş insanlar oluyor bunlarda gereksiz hareketler yapip tadini kaçiriyorlar.
Bunlara karşi saglam bir önlem alinirsa ki fazla alinacak bir önlem yok'ta ts ile fazla ilgilenilirse daha dost bir ortam olur.
Bunlara karşi saglam bir önlem alinirsa ki fazla alinacak bir önlem yok'ta ts ile fazla ilgilenilirse daha dost bir ortam olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Ts3.csduragi.fun acilsin
İns olumlu bi sonuc aliriz adminler her dk bakmazsa tsye gercekten cok guzel ortam var
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ts3.csduragi.fun acilsin
Daha önce açıldı aynı konu, aynı yorumumu yine yazıyorum.
yazdı: bir oyum yok, csdurağı açıyor madem güzel bir oda aç takıl olsun. Her gelen dalkavuğun x'e(kişinin değeri, Milli değerler vs.) sövebilcek bir yer olmamalı. Açılıyor ise, clanlar için açılmalı. İlla cs 1.6 clanı olması gibi bir şartda olmamalı. Eğer böyle ise açılsın.
Ha eskisi gibi olucak der iseniz, açılmaması gerek.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ts3.csduragi.fun acilsin
EmirhanBeyBeta yazdı: Cum Eki 12, 2018 9:54 pm Daha önce açıldı aynı konu, aynı yorumumu yine yazıyorum.
Adminler ilgilendigi surece cok guzel ortam olcagina inaniyorum.yazdı: bir oyum yok, csdurağı açıyor madem güzel bir oda aç takıl olsun. Her gelen dalkavuğun x'e(kişinin değeri, Milli değerler vs.) sövebilcek bir yer olmamalı. Açılıyor ise, clanlar için açılmalı. İlla cs 1.6 clanı olması gibi bir şartda olmamalı. Eğer böyle ise açılsın.
Ha eskisi gibi olucak der iseniz, açılmaması gerek.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Ts3.csduragi.fun acilsin
acıldıgı zaman bos muhabbet edenler olucak vs allaha sövenler filan olucak 7/24 admınler bu kısılerle banlamakla ugrascaklarını sanmam ama ozel csdu musterılerıne acılırsa olabılır kendı dusuncem
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ts3.csduragi.fun acilsin
Arkadaslar ole muhabbet icin xxx tssine gitceginize ne güzel csduragi tssine gidersiniz.Ben özledim eski tsyi bide su yandan soleyim bazi serverler ts baglamamis baglamayinca ts3.csduragi.fun a gider.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Ts3.csduragi.fun acilsin
Sadece müşterilere özel olursa açılmalı; yoksa içinde yaşananlar ve denetimsizlik csdurağının imajına yakışmıyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 110
Ts3.csduragi.fun acilsin
Allaha kitaba söven insanlar pardon insan dedim yaratıklar orada boş yapıyor.Amacına yönelik olsa güzel olur fakat pek o amaçlı kullanılmıyor açılmaması daha hayırlı.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Ts3.csduragi.fun acilsin
bu yeni oylama özelliğini artik ne konuda olsun açicaklar 

Linklerini gizle |