Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Konu ile alakalı değildir ama silmemenizi rica ederim.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Bu konu daha çok Ömer Bey'i alakadar etmekte

karaktersiz ve tecrübesiz winston alper bana 4 bir yandan saldırma çabasında şuanki çabası beni csduragiden yasaklaması. Ama istediğine ulaşamıyacak bilgiside olsun.

Ts3 adresime hergün gelip beni tehtit etmesi bana sökmez zaten de,sizlerede söylüyorum arkadaşlar bu adama güvenmeyin ve yanında yasaklı kişileri ts3 adresinizde veya klanınızda barındırmayın

Not : Ömer Bey bu ana kadar zaten zararım olmamıştır,eskilerden saldırı atıyordum bir kaç panellere siz beni yasakladıktan sonra yapmadım zaten kusura bakmayın. Bana güvenmenizi arzu ederim.İyi Forumlar.

[Bunların hepsi karaktersiz alper winston'a inat eğer bunu görürse gelsin ts3 adresime bir kaç adamlık dersi vereyim]

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Mesaj gönderen Yozgatle »

Prim vermeyin havlasinlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

Yozgatle yazdı: Çrş Eki 10, 2018 11:19 pm Prim vermeyin havlasinlar
aynen kanka fazla uğraşmaya gerek yok ama o alper hakkında prim yapmaya devam edecem kusura bakmayın. O karaktersiz alper adam olana kadar ve insanlığı göze alana kadar onu kudurtmaya devam edecem herzaman demişiszdir Karaktersizlere İnat.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bazı konularda katı olmaya başlamam an meselesi. Bu konunun yeri forum.csd değildir ve kurallar gereği eklenti istek bölümü hiç değildir. Bu forum insanların birbirleri ile çatışması için değil insanların birbirlerine yardımcı olmaları ve 1.6 nın daha ileri gidebilmesi için yazarların burada toplanıp beyin fırtınası yaparak eklenti geliştirmeleri içindir. Her ne kadar CSDurağına bağlı bir forum olsa bile temel amacı budur. Bu sebep ile bir daha böyle konular açmanı istemiyorum. Eğer ilerde doğacak yanlış anlaşılmaların şimdiden doğrularının bilinmesini istiyor isen bunu omer@csduragi.com a mail atarak bildirebilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli