Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS24 JailBreak açılması hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:54 pm
EnesReiS` yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:49 pm @EmirhanBeyBeta Bilader dalgamı geçiyorsun benim yazdığımı okumuyon cevap veriyon levesizde benim gibi düşüyor neyin davası bu daha neyi uzatıyon anlayamadım
Levelsiz senle aynı düşüncede diye sizin dediğiniz şey doğru mu oluyor? Levelsiz csdurağı yöneticisi değil sonuçta. Sen bence bana olan kinin yüzünden konuyu doğru okuyamıyorsun. Yazdıklarımı idrak etmeyi deneyin.

Benim dediğim ise markwellin dediği ile aynı, sadece önceden jail olanlar jail açabilir. Tabii siz anlamadınız.
Ya uzatma kardeşim, csdurağı müşterisi bile değilsin. Ne bu benim üzerimden prim kasma çabaların anlamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

@Levelsiz harbiden bilader anlamadım deminden beri ben başka ülkedemiyim diye şaşırıyorum okadar değişik konuşuyor anlam veremedim hadi hayırlısı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:54 pm
EnesReiS` yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:49 pm @EmirhanBeyBeta Bilader dalgamı geçiyorsun benim yazdığımı okumuyon cevap veriyon levesizde benim gibi düşüyor neyin davası bu daha neyi uzatıyon anlayamadım
Levelsiz senle aynı düşüncede diye sizin dediğiniz şey dogğru mu oluyor? Levelsiz csdurağı yöneticisi değil sonuçta. Sen bence bana olan kinin yüzünden konuyu doğru okuyamıyorsun. Yazdıklarımı idrak etmeyi deneyin.

Benim dediğim ise markwellin dediği ile aynı, sadece önceden jail olanlar jail açabilir. Tabii siz anlamadınız.
Konuyu okudun mu bilmem ama cs24 jail açıyor ve sen bı yorumda aça bilir diyerinde acamaz diyon sana batan bişey mi var konuya atliyon hemen

Düşmanlık beslesen bile @levelsiz e böle şeyler yazman saçma konuyu oku öyle yaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Bu yorumum yüzünden uyarı alabilirim ama yine de yazıcam.

Bakın gençler, zeka seviyeniz ile yaşınız eş değer gitmesin. Gidiyor, biliyorum şimdi o yüzden böyle uzun yorum yazıyorum.

cs30 altı jail açılma.

Benim burda bahsettigim şey, kural gelmeden önce açık olan jailler olduğu için açılabilir. Yani o jail serverler açabilir. Ben pro dm kiralanıyor demişim jail dememişim. Kapiş? ;)

EnesReiS` yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:56 pmben levelsize yöneticimi dedim
Üstün zeka Enes. Ben sana Levelsize yönetici dedin mi diyorum? Sana diyorum ki, Levelsiz ile aynı görüşte olman o görüşün doğru olduğu anlamına gelmez. Ha ömer beyle aynı görüşte olsa idin doğru derdim çünkü kuralları ömer bey belirler. Sen daha okuduğun şeyi anlamıyor veya cevap vermek için anlamamazlıktan geliyorsun.
Levelsiz yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:58 pm Ne bu benim üzerimden prim kasma çabaların anlamadım.
Senin üzerinden prim kasmak? Ne primi birader ben burda server tanıtımı felan mı yapıyorum.

Aaa Levelsiz abla clana geldi servere gelin lütfen. Ahahahaha.
EnesReiS` yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:01 am @Levelsiz harbiden bilader anlamadım deminden beri ben başka ülkedemiyim diye şaşırıyorum okadar değişik konuşuyor anlam veremedim hadi hayırlısı
Başka ülkede misin bilmem ama yazdığın kelimeler yanlış. TDK yetkilileri çıldırıyor şu an.
BoSs* yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:04 am Konuyu okudun mu bilmem ama cs24 jail açıyor ve sen bı yorumda aça bilir diyerinde acamaz diyon sana batan bişey mi var konuya atliyon hemen

Düşmanlık beslesen bile @levelsiz e böle şeyler yazman saçma konuyu oku öyle yaz
Hadi bunlar bana olan kini ve nefreti yüzünden anlamadı, anlamamazlıktan geldi, canım sen niye o kadar açıklamama rağmen anlamadın?

Hadi ben şimdi ban yerim bir kaç kerize bir şey anlatıcam diye. Size iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:18 am Bu yorumum yüzünden uyarı alabilirim ama yine de yazıcam.

Bakın gençler, zeka seviyeniz ile yaşınız eş değer gitmesin. Gidiyor, biliyorum şimdi o yüzden böyle uzun yorum yazıyorum.

cs30 altı jail açılma.

Benim burda bahsettigim şey, kural gelmeden önce açık olan jailler olduğu için açılabilir. Yani o jail serverler açabilir. Ben pro dm kiralanıyor demişim jail dememişim. Kapiş? ;)

Üstün zeka Enes. Ben sana Levelsize yönetici dedin mi diyorum? Sana diyorum ki, Levelsiz ile aynı görüşte olman o görüşün doğru olduğu anlamına gelmez. Ha ömer beyle aynı görüşte olsa idin doğru derdim çünkü kuralları ömer bey belirler. Sen daha okuduğun şeyi anlamıyor veya cevap vermek için anlamamazlıktan geliyorsun.
Levelsiz yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:58 pm Ne bu benim üzerimden prim kasma çabaların anlamadım.
Senin üzerinden prim kasmak? Ne primi birader ben burda server tanıtımı felan mı yapıyorum.

EnesReiS` yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:01 am @Levelsiz harbiden bilader anlamadım deminden beri ben başka ülkedemiyim diye şaşırıyorum okadar değişik konuşuyor anlam veremedim hadi hayırlısı
Başka ülkede misin bilmem ama yazdığın kelimeler yanlış. TDK yetkilileri çıldırıyor şu an.
BoSs* yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:04 am Konuyu okudun mu bilmem ama cs24 jail açıyor ve sen bı yorumda aça bilir diyerinde acamaz diyon sana batan bişey mi var konuya atliyon hemen

Hadi bunlar bana olan kini ve nefreti yüzünden anlamadı, anlamamazlıktan geldi, canım sen niye o kadar açıklamama rağmen anlamadın?

Hadi ben şimdi ban yerim bir kaç kerize bir şey anlatıcam diye. Size iyi forumlar.
Güzel insan ben diğer 7 le 18 e bişey demiyor dediğim şey ben cs32 yi aliyon ilk ip olmak için adam kafasına göre 24 jail açıyor 100 TL daha atıp cs20 yi alıp bende jail acayım adam haksız yokmu sence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Haksızlık var. Ben yok demiyorum. Demek istediğim cs30 altı yeni kiralanan serverlerin pro dm dışı olması yasak. E tabii haliyle jailde yasak. Ama bir esneklik var, eskiden jail olanlar jail açabilir. Ben bunu diyorum. Bu arkadaş ise direk jail yasak diyor. Arada fark var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Arkadaşlar niye bu kadar saçma bir konu için birbirinizi kırıyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:18 am Bu yorumum yüzünden uyarı alabilirim ama yine de yazıcam.

cs30 altı jail açılma.

Sen sınırlarını aştın.
Ban yedirticeksin forumdan, buradan daha fazla atışmayacağım seninle. Başka platformlarda devam edeceğiz seninle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

byfurkan4242 yazdı: Pzt Eki 08, 2018 12:28 am Arkadaşlar niye bu kadar saçma bir konu için birbirinizi kırıyorsunuz ?
Bir bilseeem ikisi de aynı şeyi savunuyor ama biri kırmızı diğeri bordo olarak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Edelim anam ;) Prim kasarsın aa bizim yönetici Emirhanın adamı çıktı, Hunter Emirhan ile bize saldırdı diye bir de fake başlık. Oh tadından yenmez. Ama dur, saldırı senin ortağının işi ;)

Resim

Alper konu öyle değil, bunlar bana zıt gelecek ya, yanlış bildiği şeyleri düzeltince saldırdı. Zaten bu ikisinin bana attığı mesajları biliyorsun.

A kafam kırıldı ahaha.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli