Güzel kardeşim cs24 acilali 1 2 ay oluyo leader ve incradebıll ise 1 sene önceden yani 24 un pro dan başka mod açması yasaktır !EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:41 pm Enes, bak yorumumu tekrar oku diye alıntı yapıyorum.
Adam dinlemiyor ise konu açman bir şeyi değiştirmeyecek. Konu kilitlenecek, yaptırım olmayacak. Çünkü csd bu konular ile ilgilenmez.EmirhanBeyBeta yazdı: İkincisi ise cs30 altı kiralanan serverler pro&dm kiralanıyor. Bu kural gelmeden önce açık olan jailler var. Yani açılabilir.
CS24 JailBreak açılması hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: PatronClan
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Bu ip'nin yeni jail olarak satın alındığını kaç defa anlatmam gerekiyor. cs24 sanki 3 yıldır jailmiş gibi konuşuyorsun, yeni mi geldin csdurağına.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:41 pm Enes, bak yorumumu tekrar oku diye alıntı yapıyorum.
Adam dinlemiyor ise konu açman bir şeyi değiştirmeyecek. Konu kilitlenecek, yaptırım olmayacak. Çünkü csd bu konular ile ilgilenmez.EmirhanBeyBeta yazdı: İkincisi ise cs30 altı kiralanan serverler pro&dm kiralanıyor. Bu kural gelmeden önce açık olan jailler var. Yani açılabilir.
Dünyadan habersiz misin.
Linklerini gizle |
-
Bazen bu konular çok boş geliyor, Ömer bey sonuçta müsait oldukça serverleri kontrol ediyor ilk 30 ip de hep göz önünde. Yani konu boş 1 kere uyarı aldılar zaten düzeltirler elbet. Diğer açıdan da sizin adamlara musallat olmanız kimsenin umrunda değil saldırı atmayın kimse size bir şey demez konu da açarsanız silerler elbet sırf bu yüzden 1 ay daha serverimin süresini uzatıp "Jack Respect Jessinary Daniel'S Mr RedArmy Gaming Ailesi" yapacağım.
Bu arada "!" İşaretinin ne zaman nerelere koyulması gerektiğini öğrenmeden koymayın itici oluyor beyler.
Bu arada "!" İşaretinin ne zaman nerelere koyulması gerektiğini öğrenmeden koymayın itici oluyor beyler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Sizi sayı ile mi veriyorlar? Ben jail kiralanıyor mu demişim orda sn. Üye? Açılabilir dediğim jailler kural gelmeden önce açılan jailler. Ben kuralları bilmiyor muyum? Kuralları kendine göre değişenlere yazdığım yorum nerelere geldi. 
Ayrıca Levelsiz, teamtr kurulduğunda paşa ile oyunda olan yine bendim. Evet yeni geldim. Hatta senden sonra kayıt oldum. Ayrıca soru sorulur iken soru işareti "?" Kullanılır.

Ayrıca Levelsiz, teamtr kurulduğunda paşa ile oyunda olan yine bendim. Evet yeni geldim. Hatta senden sonra kayıt oldum. Ayrıca soru sorulur iken soru işareti "?" Kullanılır.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
@EmirhanBeyBeta Bilader dalgamı geçiyorsun benim yazdığımı okumuyon cevap veriyon levesizde benim gibi düşüyor neyin davası bu daha neyi uzatıyon anlayamadım
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
İlk 30 ip in Pro zorunlugu var idi yeni olarak + dm eklendı İsteyenler Pro/Dm dişinda hiçbir mod kuramaz server sahibi yapilan uyarıları kaideye almaz ise işlem yaparlar ve server kapatılır yani işin kısası Pro/Dm modu dısında mod yasak konuyu başka yerlere cekmeyın
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: PatronClan
Ay ağzına sağlık anlamıyorki arkadaş cs7 le 18 jail diye 24 de açma hakkı var gibi soluyoMarkWeLL yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:52 pm İlk 30 ip in Pro zorunlugu var idi yeni olarak + dm eklendı İsteyenler Pro/Dm dişinda hiçbir mod kuramaz server sahibi yapilan uyarıları kaideye almaz ise işlem yaparlar ve server kapatılır yani işin kısası Pro/Dm modu dısında mod yasak konuyu başka yerlere cekmeyın
Linklerini gizle |
-
Levelsiz senle aynı düşüncede diye sizin dediğiniz şey doğru mu oluyor? Levelsiz csdurağı yöneticisi değil sonuçta. Sen bence bana olan kinin yüzünden konuyu doğru okuyamıyorsun. Yazdıklarımı idrak etmeyi deneyin.EnesReiS` yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:49 pm @EmirhanBeyBeta Bilader dalgamı geçiyorsun benim yazdığımı okumuyon cevap veriyon levesizde benim gibi düşüyor neyin davası bu daha neyi uzatıyon anlayamadım
Benim dediğim ise markwellin dediği ile aynı, sadece önceden jail olanlar jail açabilir. Tabii siz anlamadınız.
Linklerini gizle |
-
Neyse, siz benim dediklerimi düzgün şekilde idrak edince ben size cevap veririm.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
sen daha anlamadın bilader ya hangi dilden anlıyorsun kardeş ben levelsize yöneticimi dedim onu bunu bırak bu konunun yöneticilikle ne alakası var ya bilader ne yazdığını oku öyle cevap atEmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:54 pmLevelsiz senle aynı düşüncede diye sizin dediğiniz şey doğru mu oluyor? Levelsiz csdurağı yöneticisi değil sonuçta. Sen bence bana olan kinin yüzünden konuyu doğru okuyamıyorsun. Yazdıklarımı idrak etmeyi deneyin.EnesReiS` yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:49 pm @EmirhanBeyBeta Bilader dalgamı geçiyorsun benim yazdığımı okumuyon cevap veriyon levesizde benim gibi düşüyor neyin davası bu daha neyi uzatıyon anlayamadım
Benim dediğim ise markwellin dediği ile aynı, sadece önceden jail olanlar jail açabilir. Tabii siz anlamadınız.

Linklerini gizle |