Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CS24 JailBreak açılması hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

enesbeyy1997 yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:11 pm Yok Oguzcugum Hesabim Vardı Zaten :)
O isim bana ve alperenalp'e ait. O ismi kullanamazsınız kardeşim bu bir. İkincisi ilk 30 ip'de jail açılamaz. [@Bilinmeyen Etiket] sıfırlar serverınızı uyarı mahiyetinde; devam ederseniz kapatır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Mesaj gönderen BoSs* »

enesbeyy1997 yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:11 pm Yok Oguzcugum Hesabim Vardı Zaten :)
Ömer bey uyarıyor žate cs30 dan sonrası full mod diye cs24 jail aciyosaniz hakkımı yiyorsunuz dur ! Jail ilk 1 ip yim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Levelsiz yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:13 pm O isim bana ve alperenalp'e ait. O ismi kullanamazsınız kardeşim bu bir. İkincisi ilk 30 ip'de jail açılamaz. [@Bilinmeyen Etiket] sıfırlar serverınızı uyarı mahiyetinde; devam ederseniz kapatır.
Nasıl kullanamaz? İsimin telif hakkı sizde mi? Büyük ihtimalle değil, isteyen istediği ismi koyar buna csdurağı karışmaz bu bir.

İkincisi ise cs30 altı kiralanan serverler pro&dm kiralanıyor. Bu kural gelmeden önce açık olan jailler var. Yani açılabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:21 pm
Levelsiz yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:13 pm O isim bana ve alperenalp'e ait. O ismi kullanamazsınız kardeşim bu bir. İkincisi ilk 30 ip'de jail açılamaz. [@Bilinmeyen Etiket] sıfırlar serverınızı uyarı mahiyetinde; devam ederseniz kapatır.
Nasıl kullanamaz? İsimin telif hakkı sizde mi? Büyük ihtimalle değil, isteyen istediği ismi koyar buna csdurağı karışmaz bu bir.

İkincisi ise cs30 altı kiralanan serverler pro&dm kiralanıyor. Bu kural gelmeden önce açık olan jailler var. Yani açılabilir.
Neyin kafasını yaşıyorsun? Bu server daha bugün jail oldu?. Bu bir, ikincisi de ben csdurağı clan ismine karışır demiyorum. Ben karışırım şahsen. Bu benim şahsi meselem olur.

Konuyu tartışma yerine çevirmeyin, bu da üç.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

@Levelsiz haklı eğer benim klan adımı alacak klana itiraz ederim

ve üstelik jailbreak olmaz 1-30 kadar ful mod yasak sadece pro ve deathmatch olarak sayılıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Demek istediğimi bile anlamamışsın :) senin karışman kimsenin umrunda olmaz anca saldırı atarsın o yanında ki gibi, yani kullanır anam. ;) Ayrıca tartışma yerine çevirmek gibi amacım yoktu yanlış bilgilerini düzeltiyor idim. Tabii sen forumun sahibi sandığın için kendini, konuyu kendi istediğin gibi algılayabilirsin.

Enes, itiraz etmen birşeyi değiştirmez. Csdurağını alaka etmez. Siten olsa bile. Ancak telif hakkın var ise, ki bu cs aleminde telif hakkı olan yok daha :)

Ve cs7&18i görüyorsunuz, yasak öncesi açıldığı için. Sende dediğimi anlamamışsın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

sanırım buda yeni adet olmus klan ismi calmak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:30 pm Demek istediğimi bile anlamamışsın :) senin karışman kimsenin umrunda olmaz anca saldırı atarsın o yanında ki gibi, yani kullanır anam. ;) Ayrıca tartışma yerine çevirmek gibi amacım yoktu yanlış bilgilerini düzeltiyor idim. Tabii sen forumun sahibi sandığın için kendini, konuyu kendi istediğin gibi algılayabilirsin.

Enes, itiraz etmen birşeyi değiştirmez. Csdurağını alaka etmez. Siten olsa bile. Ancak telif hakkın var ise, ki bu cs aleminde telif hakkı olan yok daha :)

Ve cs7&18i görüyorsunuz, yasak öncesi açıldığı için. Sende dediğimi anlamamışsın.

Yav tamam, hadi.
Ben yetkililer görsün diye açtım konuyu; senin sırf ''laf olsun, torba dolsun'' diye yaptığın yorumlara cevap yazamayacağım.
Başka konulara cevap yazın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eki 07, 2018 11:30 pm Demek istediğimi bile anlamamışsın :) senin karışman kimsenin umrunda olmaz anca saldırı atarsın o yanında ki gibi, yani kullanır anam. ;) Ayrıca tartışma yerine çevirmek gibi amacım yoktu yanlış bilgilerini düzeltiyor idim. Tabii sen forumun sahibi sandığın için kendini, konuyu kendi istediğin gibi algılayabilirsin.

senin dediğin cs7 ve cs18 1-30 pro kuralı çıkmadan önce vardı. ve onlar kiralık ip adresine düşerlerse pro olacaktır. saldırı ile iş çözülmez adam gibi gideceksin diyeceksin bu yapmandan hoşlanmıyorum diyeceksin eğer dinlemıyorsa foruma konu açacaksın. itiraz etmek diye birşey yoktur hakkını vermiceksinki emeklerin boşa gitmesin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Enes, bak yorumumu tekrar oku diye alıntı yapıyorum.
EmirhanBeyBeta yazdı: İkincisi ise cs30 altı kiralanan serverler pro&dm kiralanıyor. Bu kural gelmeden önce açık olan jailler var. Yani açılabilir.
Adam dinlemiyor ise konu açman bir şeyi değiştirmeyecek. Konu kilitlenecek, yaptırım olmayacak. Çünkü csd bu konular ile ilgilenmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli