mobil ödeme sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
mobil ödeme sorunu
Csduragi mobil ödeme yaptığımda "GSM'in operatörünün bu hizmet/servis için mobil ödeme yetkisi olmadığı için işlem başarısız sonuçlanmıştır." gibi bir sorun gelmekte. Üstelik mobil ödemeyide aktif ettim hattımda fakat aynı hata sorun nedir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53:27015
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
mobil ödeme sorunu
muhtemelen türktelekom hattınız çünkü aynı hata bendede mevcut müşteri hizmetlerini aramayı deneyin.
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme sorunu
Konu açmadan önce her türlü araştırmayı yapmalısınız ; satis-oncesi-sorular-nasil-server-alini ... 29283.html Kapatılmış olabilir mobil ödemeleri tamamen.
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme sorunu
hizmetle alakası yok diye düşünüyorum birtek mobil ödeme kapalıydı onu aktif ettim ama aktif olmadıEnes Sevinçx yazdı: Cmt Eki 06, 2018 10:16 pm muhtemelen türktelekom hattınız çünkü aynı hata bendede mevcut müşteri hizmetlerini aramayı deneyin.
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme sorunu
[@Bilinmeyen Etiket]
türk telekom mobil ödemesini aktif edemezmisiniz ömer bey genellikle ininal kart felan değilde mobil ödemeden yapıyorum.bilgi verirseniz teşekkürler şimdiden.
türk telekom mobil ödemesini aktif edemezmisiniz ömer bey genellikle ininal kart felan değilde mobil ödemeden yapıyorum.bilgi verirseniz teşekkürler şimdiden.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd