Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme yaparken düşünün bizi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
margos
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs24-213.238.173.24
Clan İsmi: Rap3JuLL Klan

Mesaj gönderen margos »

Sayin csduragi yönetimi 24.server sahibiyim servera tonla para döktüm hocam ya oradaki tüm ipler dolu iken benim serverim boş kalıyor üstelik son model yeniliklerle eklentilerle donatildi bizlik bi sorun yok fakat ipler arası sanırım sürekli yönlendirme yapılıyor olan bizim userlere oluyor hani bişeyler yaparken lütfen bizide düşünün pro serverlar dolu tamam eee ?? Zombie servera kapiyimi kapatiyosunuz hocam tonla para döktüm servera sizden isteğim biraz memnuniyet csduragina katkı sunuyoruz aldığımız hizmete bak gözünüzü seveyim ordaki tüm ipler dolu iken bizim zombie server 10 kisilerde turluyor bizi memnun edin ki bizde size katkı Sunalim bu sunucuyu benimseyelim bizi böyle soğutmayin gözünüzü seveyim ya belki unuttunuz ama bizde bu sunucunun bi parcasiyiz. .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

24. ip diyorsun.. 142. ci ipyi tonla para dökmeden dolduruyorum. Günün her saati tıklım tıklım olmuyor ama Gunun %80'inde doluyor. Serverin iyiliğinden ziyade oynanılabilirliği ve ortmıda göz önüne alınıyor. Yönlendirme diyorsun. O konuları pek bilmiyorum fakat yönlendirme oyuncuyu dolu serverden yönlendirilecek servere aktarir diye biliyorum senin oyuncun sende oynuyor ve sana bağlanıyor iken serverin dediğin gibi 10 kişi ise yönlendirme sana çalışmayacağını sanıyorum Yani senin serverine girmeye çalışan oyuncuyu alamaz. Fakat hep onlara yönlendiriliyor diyor isen seninde yönlendirme almaktan başka çaren yoktur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
margos
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Cs24-213.238.173.24
Clan İsmi: Rap3JuLL Klan

Mesaj gönderen margos »

Kardeşim benim bulunduğum blog arası sürekli yönlendirme var 8 yıllık bi klanimiz mevcut bizim normalde dolu olması gerekirken nu yönlendirmeler yüzünden bu hale geliyor gelecek olan userler farklı iplere yönlendiriliyor bizde biliyoruz yönlendirme nedir diye

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen amad »

Sv 31/32 'yken yönlendirme oluyor dolduran gene hersekil dolduruyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Ekstra yönlendirme almadığınız sürece nasıl yönlendirme talep ediyorsunuz anlamadım ?
Ki tüm sunuculara ufaktanda olsa bir yön dönüyor , bunun cok fazla etkisi olmasada tüm sunucular aynı server listesinde barınıyor.
Demek ki serverınızdaki son model yenilikler ve eklentiler oyuncular tarafından sevilmiyor.
Bu konuda bizim yapabilcek birşeyimiz malesef yoktur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli