yönlendirme sorun
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 7
yönlendirme sorun
oyunsunucumda serverim var csduragindan ip aldik hayirlisiyla oyunsunucumdaki serverimi csduragi serverime yonlendiricem yonlenmiyor hata veriyor yardimci olacak varmi
Connection accepted by 185.182.188.xx:27015
Server tried to send invalid command:"connect 213.238.173.164
Yönlendirme çalışmıyor böyle diyor
Connection accepted by 185.182.188.xx:27015
Server tried to send invalid command:"connect 213.238.173.164
Yönlendirme çalışmıyor böyle diyor
Link: | |
Linklerini gizle |
yönlendirme sorun
2 Sunucu arası yönlendirme yapmanız Büyük ihtimal diğer sunucunun kullanıcı sözleşmesine ihlal olacaktır. Ve Sizin Aleyhinize İşlem yapma hakkı sunacaktır.
Böyle bir duruma biz destek veremeyiz.
Böyle bir duruma biz destek veremeyiz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yönlendirme sorun
Sozlesmede sunucu iptali olca yaziyo zaten 20 gunu var on ip oyuncularim yonlendirmesiz yeni ipyi bulamazlar yardimci olun @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
yönlendirme sorun
Sosyal medyada vs. Olan hesaplardan takipçilerinize reklam yapabilirsiniz. Onun dışında yapacağımız birşey yoktur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
-
yönlendirme sorun
@editoR çünkü ikisi farklı firmalar, farklı kişiler, farklı oyuncular, farklı savaşlar.
Sen o firmanın sahibi olsan kendi oyuncunun yönlendirme ile başka firmaya aktarılmasına göz yumar veya laf etmez misin? Neden Ömer beyin kafası bu yüzden ağrısın? Sana önerebileceğimiz tek şey oyuncularını başka yere çekerek hepsine tek tek söylemen ts adresin varsa ts çağır getirt bir şekilde diğer türlü yönlendirme için gerekli ayrıntıları veremeyiz.
Sen o firmanın sahibi olsan kendi oyuncunun yönlendirme ile başka firmaya aktarılmasına göz yumar veya laf etmez misin? Neden Ömer beyin kafası bu yüzden ağrısın? Sana önerebileceğimiz tek şey oyuncularını başka yere çekerek hepsine tek tek söylemen ts adresin varsa ts çağır getirt bir şekilde diğer türlü yönlendirme için gerekli ayrıntıları veremeyiz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
yönlendirme sorun
Ben sadece eklentiyi istiyorum gelin kurun demiyorumki sorumlulul bana ait @a@alpersoylu34
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
yönlendirme sorun
O iş öyle sorumlulugu bana ait demeyle olmuyor kardeşim.editoR yazdı: Cmt Eki 06, 2018 6:19 pm Ben sadece eklentiyi istiyorum gelin kurun demiyorumki sorumlulul bana ait @a@alpersoylu34
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim: