Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen ARZ* »

Merhabalar, TS115 TS3 ve CS Serverinin ismini Mr.GaminG yapmış biz daha evvelinde csdurağında açmıştık. Şuanda açık (CS44) gerekli alan adımız ve web sitemizde mevcut değiştirilmesini rica ediyoruz.
Daha evvelinde başka klanlar bu haktan yararlanarak değiştirdi diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin.
Teşekkürler :)
Web site : www.mrgaming.net

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hiberix
Server Ip/DNS: [cs54]-[cs157]
Clan İsmi: Mr.GaminG

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen hiberix »

Tag onaylı tescil belgeninde fotoğrafını atda adamlar görsün www.mrgaming.net adresi kurucusu sen değilsin çünkü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen ARZ* »

hiberix yazdı: Prş Eki 04, 2018 7:06 pm Tag onaylı tescil belgeninde fotoğrafını atda adamlar görsün www.mrgaming.net adresi kurucusu sen değilsin çünkü.
Ömer beyden cevap bekliyorum aynı cevabı verirse atarız.
Site Mehmet kardeşimin üzerine aradım bekliyorum. Zaten bilen bilir mrgaming sitesi zamaninda açıktı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hiberix

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen hiberix »

mrgaing.net sitesi senin değil anladığım kadarıyla bir tescil begenizde yok o siteyi zamanında benle mehmet açtık farklı bir amaç için tabi burda çalıntı bir clan tag diorsanız evet siz benim tagımı çalmışsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen ARZ* »

hiberix yazdı: Prş Eki 04, 2018 7:18 pm mrgaing.net sitesi senin değil anladığım kadarıyla bir tescil begenizde yok o siteyi zamanında benle mehmet açtık farklı bir amaç için tabi burda çalıntı bir clan tag diorsanız evet siz benim tagımı çalmışsınız.
Komiksin :D , Mr.GaminG JailBreaki ne zaman açtın ne zaman aldın Mehmetle mrgaming.neti? Çünkü bunların hepsi benim paramla ve Mehmetle beraber alındı csduragindaki çogu kişi de biliyor zamaninda Mr.GaminGi kurdugumu (örn: @BoSs*,). Çok kolay ve güzel yalan atıyorsunuz bu başarınızdan dolayı sizi ayrıca tebrik ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

hiberix

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen hiberix »

kardeşim mehmet geldiğinde görüşelim klit nokta mehmet gelsin görüşelim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen ulyoS »

Bu durumda yapılabilecek bir şey yok, bir çok örneği var ama herkesin klanı kendisine. Sizin web siteniz varsa mrgaming.com(org, net, info her neyse artık) klan isminizi o yapın, eğer onlar da yaparlarsa konuya bildirin.

Hemen atlayacak arkadaşlar için not : YETKİLİ DEĞİLİM, FORUMDA YILLARDIR VARIM VE HER ŞEYİ OKUYORUM GÖRÜYORUM AYNI OLAYLARA AYNI CEVAPLAR VERİLİR VEYA SİLİNİR LÜTFEN HEMEN BOŞ MESAJ ATMAYIN.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen ARZ* »

hiberix yazdı: Prş Eki 04, 2018 7:24 pm kardeşim mehmet geldiğinde görüşelim klit nokta mehmet gelsin görüşelim
Mehmet ile konuştum. O sitenin bize ait olduğunu Ömer beye Facebookdan göndericek. Konu kitlenebilir gerisini Facebook uzerinden halletmeye çalışıcaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Necati Doğan
Clan İsmi: Ke$`h Gaming
İletişim:

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen Necati Doğan »

Mr gaming clan ismi @Yek'-ta 'nın değil miydi ? Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Çalıntı Klan İsmi Hk.

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Mr gaming herkesin kullandığı bir clan ismi. Redarmy gibi. Patent hakkınız yoksa siteniz olsa bile işlem yapılmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli