Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ts13 hak.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

ts13 hak.

Mesaj gönderen Levelsiz »

HaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Prş Eki 04, 2018 1:12 am Galiba şöyle şuanlık kullanabilirsiniz. fakat cs13 ün sahibi cs 13 ü istiyorum derse elinizden alınır. Bu bilgi kesin değil sanki böyle bişeu okuduğumu hatırlıyorum.
@Levelsiz evet bu konuda haklısın fakat senin yaptığında yanlış uyaramıyoruz maalesef
Bunun yüzünden yektadan uyarı yemiştim sende yeme diye diyorum kardeşim
Kimseyi uyardığım felan yok, beni alakadar eden bir durumda yok zaten. Ama bu kişi forumda elini kolunu sallaya sallaya devamlı ahkam kesiyor kafasına göre insanları yapamazsın-edemezsin diyor nerdeyse fırçalıyor. Çok defa karşılaştım bir sustum iki sustum bunu yazmazsam kendimden utanırdım yazmadığım için.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

ts13 hak.

Mesaj gönderen specified »

Çok değil, 2-3 ay önce birisi ön iplerden birisini almıştı, 4-5 gün içerisinde geri iadesi alınmıştı. Ama ne olacağı belli olmaz, son noktayı [@Bilinmeyen Etiket] koyarç

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

ts13 hak.

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

sonuc olarak kiralıga cıkdı kiralıkda olan ipler kullanılır die biliyorum kullanılmayan ıp kralıga cıkmaz neyse ömer bey daha detaylı bilgi verirse ona göre haretket edicem insallah olurda kullanırız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

ts13 hak.

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Levelsiz yazdı: Prş Eki 04, 2018 1:04 am
alpersoylu34 yazdı: Prş Eki 04, 2018 12:13 am Kullanamazsınız, teknik arızadan dolayı kiralığa çıkmıştır. Nerede gördünüz ilk 30 ts3 ipsinin kiralığa çıkarıldığını?

Ya sende bir zamanlar bir kaç günlüğüne 1337 olduydun, kendini system co-administrator sanıyorsun sanırım. ''Kullanamazsın'' ne demek, teknik arıza olduğunu nerden biliyorsun, çıkmaması için sana noter tasdikli tahahhüt mü verildi. sen kimsin? User olduğunu hatırla ve insanları soru-sormak ve paylaşım yapmak için açılan forum konularında kesin oldu-bittilerinle yargılamaktan ve fırçalamaktan vazgeç. Ömer TELLİ veya yetki verdiği moderatörler yokken sen mi karar veriyorsun bu tip şeylere? [@Bilinmeyen Etiket] sana firmanın vekaletnamesini mi verdi? Söyle biz de bilelim.

@Ayaz Hepyek hayırlı olsun kardeşim, takma sen. Yetkililerden cevap bekle mutlaka.
eyw kardesim bu arada dediginede katılıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

ts13 hak.

Mesaj gönderen ENESIZM »

Levelsiz yazdı: Prş Eki 04, 2018 1:04 am
alpersoylu34 yazdı: Prş Eki 04, 2018 12:13 am Kullanamazsınız, teknik arızadan dolayı kiralığa çıkmıştır. Nerede gördünüz ilk 30 ts3 ipsinin kiralığa çıkarıldığını?

Ya sende bir zamanlar bir kaç günlüğüne 1337 olduydun, kendini system co-administrator sanıyorsun sanırım. ''Kullanamazsın'' ne demek, teknik arıza olduğunu nerden biliyorsun, çıkmaması için sana noter tasdikli tahahhüt mü verildi. sen kimsin? User olduğunu hatırla ve insanları soru-sormak ve paylaşım yapmak için açılan forum konularında kesin oldu-bittilerinle yargılamaktan ve fırçalamaktan vazgeç. Ömer TELLİ veya yetki verdiği moderatörler yokken sen mi karar veriyorsun bu tip şeylere? [@Bilinmeyen Etiket] sana firmanın vekaletnamesini mi verdi? Söyle biz de bilelim.

@Ayaz Hepyek hayırlı olsun kardeşim, takma sen. Yetkililerden cevap bekle mutlaka.
Sonunda patladı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

ts13 hak.

Mesaj gönderen ShooTeR »

Cs13un sahi b i ts13u istiyorum diye talep ederse elinden alinicak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

ts13 hak.

Mesaj gönderen ARZ* »

specified yazdı: Prş Eki 04, 2018 1:34 am Çok değil, 2-3 ay önce birisi ön iplerden birisini almıştı, 4-5 gün içerisinde geri iadesi alınmıştı. Ama ne olacağı belli olmaz, son noktayı [@Bilinmeyen Etiket] koyarç
Sanırım bahsettiğin kişi benim ts16 yı almıştım geri alınmıştı büyük ihtimalle burda da geri alınır. Hayırlısı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

ts13 hak.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Maalesef ki iptal edildi

Link: