not.JPG
Serverda tüm koruma sistemlerim açık neden not secure yazısı var bilgi verirmisiniz?Neden artık koruma yok ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Neden artık koruma yok ?
Serverda tüm koruma sistemlerim açık neden not secure yazısı var bilgi verirmisiniz?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Neden artık koruma yok ?
: D?
V.A.C Olayı o. Benim bildiğim tek koruduğu şey steam oyuncuların V.A.C yediği CS 1.6 oyununa girerek sadece bu tür V.A.C koruması olmayan sunuculara giriş yapıyor. Yani non-steam olayı gibi düşün onun bence bir etkisi olmuyor. Eklentisel olarak korumaları açarsan zaten %98 oranında hileli oyuncuları engellemiş olacaksın.
V.A.C Olayı o. Benim bildiğim tek koruduğu şey steam oyuncuların V.A.C yediği CS 1.6 oyununa girerek sadece bu tür V.A.C koruması olmayan sunuculara giriş yapıyor. Yani non-steam olayı gibi düşün onun bence bir etkisi olmuyor. Eklentisel olarak korumaları açarsan zaten %98 oranında hileli oyuncuları engellemiş olacaksın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Neden artık koruma yok ?
ENESIZM yazdı: Çrş Eki 03, 2018 4:49 pm : D?
neye göre degerlendirdin %98 i

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Neden artık koruma yok ?
Yurt dışı korumasından dolayı kaldırıldı diye biliyorum.
Linklerini gizle |
Neden artık koruma yok ?
Yakın bir zamanda VAC yeniden aktif edilecektir. VACsız sunucunun steam oyuncular için hiçbir önemi yoktur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Neden artık koruma yok ?
Aim hilesi kullananlar %100 banı yiyor.PaZee yazdı: Çrş Eki 03, 2018 5:17 pmENESIZM yazdı: Çrş Eki 03, 2018 4:49 pm : D?
neye göre degerlendirdin %98 i![]()
Wall Hack kullananlar yemiyor.
No recoil kullananlar yemiyor.
Jump bug yapanlar uyarı yiyor.
Strafe yapanlar için slaylama eklentisi mevcut.
Fazladan FPS almak için hilesel (alias) kod kullananlar banlanıyor.
Bunun gibi benim bildiğim bir çok hile engellenmiş durumda. Wall hack için ise hayalet eklentisi var.
Linklerini gizle |