Zombie Giant Mod Çökme Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 170
Selamün Aleyküm Değerli Forum Üyeleri, Zombie Giant Mod Reapi Halinde Log Veya Bir Sorun Vermeden Çöküyor Acaba Sorunu Nedir Çözebilecek Olanlar Varsa Yardım Edebilirlerse Çok Seviniriz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Eklentilerinizi atar mısınız (plugins.ini) ? Çünkü reapi eklentinin çökmesi garip geldi.
Linklerini gizle |
-
Hiç bir plugin açmamıza rağmen sadece modun pluginleri açmamıza rağmen çöküyordu.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Sunucuya giriş yapıp şunları yapar mısınız;Kadirozdmr7 yazdı: Çrş Eki 03, 2018 12:17 am Hiç bir plugin açmamıza rağmen sadece modun pluginleri açmamıza rağmen çöküyordu.
Yek'-ta yazdı: sunucu eklentilerini bilmeden net bir şey diyemem. Rcon sifrenizi panelden alıp sunucuya bağlanın. Konsola rcon_password şifre yazın. Ardından rcon amxx plugins yazıp çıkan bütün satırları baştan sona buraya kopyalayın.
Linklerini gizle |
-
Hemen deniyorum bir hata vermiyordu ama yinede bir deneyim
Linklerini gizle |
-
sys_error.log içerisini yollayın, Zombie Giant modu reapiye ben de çevirmeye çalışıyordum kendi localimde denemekteydim hiçbir sıkıntı mevcut değildi.
Linklerini gizle |
-
Şuan modun kendi eklentileri hariç ekstra eklenti eklemedim çökme olmadı 1 harita değişti 30 dakika oynadık, kendi eklediğimiz eklentilerden dolayımı çökme oluyor ? Ama herhangi bir log vermiyor eklediğimiz pluginler nasıl bulacağız eklentileri'mi atmam lazım buraya çözmeniz için ?
Linklerini gizle |
-
Modellerini tam doğru yerlere yüklüyor musunuz? Herhangi bir hata vermiyorsa kimden aldıysanız sıkıntılı yapmıştır. Sys-Error.log içerisi boşsa dediğiniz gibi tek tek eklentileri yükleyip map değişip deneyeceksiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 8 tane eklentisi olması lazımdı ana eklenti olarak.
Linklerini gizle |
-
Modellerle ilgili bir pluginim yok eklediğim, evet 8 tane eklentisi var modun ana eklentileri, tek tek yükleyip deneyeceğim.
Linklerini gizle |