respawn bi türlü kapanmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
ne yaptiysam kapatamadim REsawpnu eklentilerde felan hersey kapali ama yinede respawn yapyior .d
Link: | |
Linklerini gizle |
-
modunu sec serverı resetle sorun duzelıcektır aynı sey benımde basıma geldı @oguzyldm
Linklerini gizle |
-
simdi o kapandı Kendi Kendine Diger Konuyu OKumustum denedim olmamişti simdi kendi kendine duzeldi simdide /admin yazinca konusmlar kapatilmiştir yaziyor
Linklerini gizle |
-
bakarmisn biEnesMntm yazdı:modunu sec serverı resetle sorun duzelıcektır aynı sey benımde basıma geldı @oguzyldm
Linklerini gizle |
-
@ogzyldm plugins iniden sayblock.amxx kaldır ve eklenyilerden küfür ve reklam engel eklentisini kalldir
Linklerini gizle |
-
tamam bu panelde sorun var Amx mod yerinde kendi elim ile sildim
Linklerini gizle |
-
-
@ogzyldm
Kardeşim server sana dm mod ile geliyor. Panelden dm modu dahil ne varsa kapatıp map değişiyorsun. Sonra oyuna girip konsola "amxmodmenu" yazıyorsun. Çıkan menude 1 Tuşuna basıp CSDM modu bölümüne giriyorsun. 1. Sırada Tekrardan CSdm Enabled Yazacaktır. 1'e basıp Disabled Yapıyorsun. Bekliyorsun. Map değişiyor. Sonra panele dönüp hangi mod oynayacaksan açıp tekrardan map değiştiriyorsun.
......Olay bundan ibaret
Kardeşim server sana dm mod ile geliyor. Panelden dm modu dahil ne varsa kapatıp map değişiyorsun. Sonra oyuna girip konsola "amxmodmenu" yazıyorsun. Çıkan menude 1 Tuşuna basıp CSDM modu bölümüne giriyorsun. 1. Sırada Tekrardan CSdm Enabled Yazacaktır. 1'e basıp Disabled Yapıyorsun. Bekliyorsun. Map değişiyor. Sonra panele dönüp hangi mod oynayacaksan açıp tekrardan map değiştiriyorsun.
......Olay bundan ibaret
Linklerini gizle |