Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TS3 Versiyon Hatası

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
0ktay

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen 0ktay »

Merhabalar, konuya hızlıca bir giriş yapmak istiyorum.

Teamspeak 3 geçtiğimiz haftalarda/aylarda linux 64bit server versiyonunu 3.2.2 olarak yayınladı.Resim
Client versiyonu ise bildiğiniz gibi 3.2.2 olarak yayınlandı. Resim

Ancak şöyle bir sorun var; csduraginin server versiyonu Resim gördüğünüz gibi eski bir versiyon.

Csduragi (nedenini bilmiyorum) server versiyonlarını güncel tutmadığı için client versiyonu 3.2.2 olan bir kullanıcı csduragi tslerine bağlanırken karşısında şu hatayı buluyor; Resim hatanın anlamı ise "server sürümü eski" user bu hatayı alarak serverlerimize bağlanamıyor ve bizler user kaybı yaşıyoruz.
İşin özeti; ts3'ü güncel olan adam csduragi tslerine giriş yapamıyor.

Zaten domain uzantılarını değiştirerek kafa karışıklığı yaptığınızı ve kafa karışıklığından ötürü user kaybımızı sineye çektik, ancak bu kesinlikle acilen çözüme kavuşması gereken bir olay.

Csduragi tslerine giriş yapmak için ts3 client sürümünüzün 3.2.0 veya 3.1.9 sürüm altında olması gerekir. Şahsen benim sürümüm 3.1.9
En son 0ktay tarafından Prş Eyl 27, 2018 4:07 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

Bro bu konuyla ilgili çok açıklama yapıldı ben sana en öz bir şekilde açıklama yapayım mı ?

512 kişilik sunucuya slot başından 4 dolar mıydı neydi öyle birşey dolar 6.5 sularında şuan. Lisans alınırsa senin bir ts3 sunucusu için tonlarca para vermen gerekecektir. İstersen kendine özel parasını ver sana yüksek sürümlü orijinal ts3 sunucusu açsınlar.

**
Domainler değişme sebebi senin tonlarca para vermen yerine 20 tl gibi ucuz bir rakamda şuanlık idare etmen için değişiliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0ktay

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen 0ktay »

@ENESIZM
Benim senelik verdiğim yönlendirme, ts3, server parası csduraginin dedicated'inin 3 aylık parası kardeşim.
Ayrıca telefonu da dolar bazında alıyorsun wifi'si çalışmasa hesap sormazmısın ?
Herşeyi dolara yüklemeyin TÜRK insanının iş güzarlığı ve para gözlülüğü.
Vestel telefonlarının mikro çiplerini yurt dışından dolar bazında alıyor, peki bu wifisinin veya herhangi bir modülünün eksik yada bozuk olmasını şartlandırmıyor.

Madem bir hizmet var ortada TAM ve ÖZ olması gerekir.
Haa bu bir geçici hata olsa eyvallah ancak bile bile göz göre göre bu şekilde yapılırsa o zaman dur demek lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

Güncelleme olacaktı, yedekler uyuşmadı. Yeni versiyona geçilecekti lisans sorunları çıktı. 20 TLden satıyorlar şu an, istersen kendine özel ts3 alıp facebooka yönlendirip oradan ts3 sokabilirsin CSD buna bir şey dememekte.

Siz de haklı olsanız da Dolar bazında bu sunucuların slotları satın alınmakta.
En son ulyoS tarafından Prş Eyl 27, 2018 4:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

0ktay yazdı: Prş Eyl 27, 2018 4:09 pm @ENESIZM
Benim senelik verdiğim yönlendirme, ts3, server parası csduraginin dedicated'inin 3 aylık parası kardeşim.
Ayrıca telefonuda dolar bazında alıyorsun wifi'si çalışmasa hesap sormazmısın ?
Herşeyi dolara yüklemeyin TÜRK insanının iş güzarlığı ve para gözlülüğü.

Madem bir hizmet var ortada TAM ve ÖZ olması gerekir.
Haa bu bir geçici hata olsa eyvallah ancak bile bile göz göre göre bu şekilde yapılırsa o zaman dur demek lazım.
Birader dalga mı geçiyorsun :D? TeamSpeak3 yetkilileri TL bazında mı işlem yapıyor :D seninle küçük bir matematik işlemi yapalım tamam mı ? Bu arada senin verdiğin paranın katını ben veriyorum ? Cs37,Cs40,Cs44 ve ts3 sunucusu ayrı olarak elimde sunucuların ücretini saymıyorum bile. Bana sidik boyu ölçüştürmeye kalkma en sevmediğim iş bu.

Dolar şuan 6.1 ben 6 TL olarak varsayacağım. TeamSpeak3 slot başına alacağı ücret 0.4 dolarmış.
Öncelikle kullandığın sunucu slot kapasitesi 512. Yani tek slot ücreti olarak ödeceğin para 6*0.4=2,4 TL olacaktır. Slot sayın 512 olduğu için 2,4 TLyi 512 ile çarpıyoruz. 512*2,4=1228,8. Madem sen orijinal lisanslı ve ts3 sunucunun yüksek sürümde olmasını istiyorsun 1228,8 TLyi ödüyorsun hemen ve sunucun karşında oluyor.

"Dolarla ne alakası var moruk"
En son ENESIZM tarafından Prş Eyl 27, 2018 4:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

@ENESIZM 1 slot 0,4 dolar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

alpersoylu34 yazdı: Prş Eyl 27, 2018 4:23 pm @ENESIZM 1 slot 0,4 dolar
Bilmiyorum demiştim ona göre değiştirir işte :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

Kafadan düz mantık 1 TS için ben 500 TL vermek istemiyorum, DC geçebilirsiniz ki ben bu ay piyasadan çekileceğim umrumda pek olmayacak o durum yani.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

alpersoylu34 yazdı: Prş Eyl 27, 2018 4:25 pm Kafadan düz mantık 1 TS için ben 500 TL vermek istemiyorum, DC geçebilirsiniz ki ben bu ay piyasadan çekileceğim umrumda pek olmayacak o durum yani.
500 etmiyor knk sadece 1 virgül eklememiştim işte sadece 8in yanına virgül atıyorsun 1.2k ediyor :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

TS3 Versiyon Hatası

Mesaj gönderen ulyoS »

512 kişi değil de akıllılık edip gerek yok der 100 kişi falan ister diye söyledim normalde çok ediyor daa insanlara yaranamıyor CSDurağı. Ucuza ve riskli satsa neden böyle pahalı satsa kazıkçı insan halinden anlamayan derler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli