Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csduragı Server Daraltımına Gitmeli

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

"A sunucusu jailbreak modunda en iyisidir A sunucusuna gireyim,
B sunucusu A sunucusundan daha iyi ben B sunucusuna gireyim" mantigi calisiyor oyuncularda.

Kaliteli ve oyuncu tutan bir sunucu açın ki bu düşüş sizi etkilemesin ben bu konuyu haklı bulmuyorum.
açtıgım bir çogu sunucu üst iplerde oldu genelde okul zamanlari açtım, bana göre doluluk tam tersine okul zamaninda güzel ve eglenceli oluyor yorgunlugunu atıyorsun :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

123emrullah1234 yazdı: Pzr Eyl 23, 2018 9:16 pm Bence sunucu sayısı azaltılmalı
1.Hem kalite oranı artar
2.Hem oyuncu ortalaması artar
3.Hem kurucularda memnun kalır
4.En önemlisi olan cs 1.6 kitlesinin azalması olayı hissedilemez.
Kalite oranı nasıl artacak merak içersindeyim.

Konuya gelince: bin oyuncuyu(1000), iki yüz elli(250) servere paylaştırır isek server başı dört (4) oyuncu düşüyor. Siz bu mantık ile ilerliyorsunuz. Ancak, bu bin oyuncu, hangi serveri daha çok beğenir ise o serverde oynayacak. Bu yüzden bu mantık çöpe gidiyor. Bir hesap yapalım.

1000 oyuncu, 250 server üzerinden gidicem. 0 doluluk düşünün bütün sunucularda. 10 tane sunucu full çeksin:

10×32:320

320 oyuncu başka severlere gitti bile. Geriye size kalan oyuncu sayısı:

1000-320:680

Sunucu üzerinden bölelim ve server başına gelecek oyuncu sayısı:

680÷240:2.8

10 sunucu full çeker ise oyuncunuz yine düşer. Yani bu, server fazlalığı veya oyuncu azlığı ile değil, oyuncuyu elinizde tutmanız ile alakalı. Başka sunucu oyuncu çeker ise tabii siz çekemezsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Boş iplerin kapatilmasi buna çözüm getirmez.
PaZee'ninde dedigi gibi şuanki cs 1.6 oyunculari bildikleri ve özelliklerini sevdikleri serverlerde oynamakta son ipleri gün icerisinde kontrol edebilirsiniz. Max 6 ile 10 arasinda oda 10/1 oranla oluyor zaten ama düsünulup gene yetkililer bişeyler yapabilir o yekililere kalmiş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bomboş duran sunuculardan ne istiyorsunuz anlamış değilim. O sunuculara yönlendirme çekilmiyor, tüm gün boş sunucular. Arada 2-3 oyuncuya denk geliyordum, onlarda kendi aralarında oynamak için girenler. O oyunculara göz dikti iseniz söyleyeyim onlar kasıtlı olarak o boş sunucuya girip kendi aralarında oynamak isteyen oyuncular. Tutupta o oyuncuları zorla sizin sunucuya mı yönlendirelim? Hadi diyelim yönlendirdik, küfür ederek çıkarlar. Hayır, toplasan 5 oyuncu etmez.
Sunucuların çevrimdışı durma olayı da olmaz. Kiralık listesinde ise hazır ve açık bulunmak zorundalar. Eğer ciddi anlamda kiralık listesinde ipler bomboş duruyor ise kapatılır, CSDuragi da o ip adreslerine para vermez. Fakat bu seferde o ip adreslerini talep arttığı vakit belki geri alamaz, belki başka birisi almış olur.
Velhasıl, CSDuraginin elinde ip adresleri var ise boş durmasındansa kullanılması daha uygun olur. Boş sunucularda makinenin performansını zerre oynatmaz, zaten kullanılan bir eklenti yok. O iplerin olması bir tek CSDuragi oyuncu sayısı istatistiğini ilgilendirir. Senin sunucuna 26 oyuncu giriyor ise bu ip adresleri kiralandığı vakit bu sayı düşer. Fakat kiralanmıyor, bomboş duruyor. O zaman senin oyuncu sayın daha fazla olmalı. Çünkü oraya yönlendirme yok iken senin sunucuna yönlendirme var. Sen şimdi bu boş sunucudan mı çekiniyorsun?

Özet olarak; Oyuncu sayısı azlığının sebebinin kiralıkta olan boş sunucular olarak göstermeyin, zaten onlar boş sunucular. Kiralıkta olan boş ip adresleri de sizin sorununuz değil, bunu CSDuragi düşünmeli. Bu ipler neden kiralanmıyor gibisinden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli