Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Sunucuyu Sıfırladık Açılmıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 9:20 am
byfurkan4242 yazdı: Cum Eyl 21, 2018 11:48 pm Gerek yoksa konu niye açiliyorki ?
@Taha Demirbaş
Sorun düzeldi anlamında gerek yok yazdık konuyu açıp açmamayıda sizemi soracağız?
Evet böyle yaz hakaret etmedim de ? Başka yerde arkadaş ne derse diyebilir kimse bişey demez ama burda ne dedigin ömemlidir. Forumculuk oynayin demişsin bak bak senin oynadiklarini biz oynamayi bilmiyoruz Kusura bakma bu son sözüm bida yazma Konu Başka yerlere gidiyor. [ şimdi kendini yetkili sandin diyecek ] abarttin gercekten de bende yazmiyyacagim bu saatten sonra.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Mesaj gönderen Yozgatle »

@byfurkan4242 İste imansiz hocanin adami kendisi belkide imansiz hoca onun serverinde yetkilidir belli olmaz can felan.Cok iyi arkadaslar hocalarla can yasaklandiginda Ömer abiye kufreden sahis @TaaRRuZ gelmis bu forumda yalakadir agladir yorumlari bende bildirdim bakalim kim hakli cikcak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 9:59 am
Yozgatle yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 9:57 am Arkadaşlar bi konuyu acmadan once biraz bekleyin duzeltmeye calisin.Duzeltemezseniz foruma konu acin forumu kirletmeyin.
Aha bir boş daha geldi sorun 2 saati içersinde düzeltildi , sizin serveriniz çöktüğünde 2 saat beklersiniz forumda ağladığını görürsem aynı yorumu bendende bekle..
Böyle bir sorun olduğunda ben bekletiyorum. Eski konulara da bakacak olursan tabir-i caizse "ağlayan" sen oluyorsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

bilader siz winstondan ne bahsediyonuz ya çocuk kendini bir şey sanıp allaha söven karaktersizin biri yani neden bu kadar bu 2-3 yaşındakı çocuğa önem veriliyor anlamadım adamları benim ts geliyor tehtit ediyorlar. üstelik dedikleri şeyde bu "sen dur yakında klanın csduragiden yasaklanacak herkezi bitirecez" :D gülmekten kriz geçirdim o anda çok film izliyorsunuz dedim bari ışığı az kapatında korkmayın tek başınıza :D bilader en iyisi çocukla çocuk olmayalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Mesaj gönderen PaZee »

Taaruza tartışma başlatmak ve forumda ileri geri konuşmaktan 2 gün ban atiyorum,
Yozgatle Senide uyariyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli