Sunucuyu Sıfırladık Açılmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Böyle boş adamlar gelmeye devam edecek kendini forum yetkilisi sanan boşlar..Yalakalar yine geliyo :ddd
Konuyu silermisin @Taha Demirbaş
En son TaaRRuZ tarafından Cmt Eyl 22, 2018 10:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Bir seyi yazmadan yazcagin seyi olc tart ole yaz .TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 10:03 am Böyle boş adamlar gelmeye devam edecek kendini forum yetkilisi sanan boşlar..
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Tamam bot clan :dddTaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 10:03 am Böyle boş adamlar gelmeye devam edecek kendini forum yetkilisi sanan boşlar..Yalakalar yine geliyo :ddd
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ah yazık elinde hiç bir kanıt olmadan tsye bakıp afk olanlara bot diyen ben bottan anlarım diyen yazık yazık gençlik bitmiş tsme gelip birdaha abi dersen bana doğduğun yerde bulurum seni

En son TaaRRuZ tarafından Cmt Eyl 22, 2018 10:28 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kanıt olmadigini kim soyledi @noeldayi @arz bu isimlerde biliyor video bile var alperenalp düşünce arkasindan 5-10 kişi daha dusuyor neden acaba? Tsye vurmuslardir kesin.İstersen atiyim kanitlarini.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yasaklaninca ömer abiye kufrediyodun bunu unutma hem omer abiye kufrediyosun hem gelip server almissin csduragindan.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
@TaaRRuZ Sen bizi bırakta yat kalk Levelsiz'e dua et yoksa şuan CSDuragı'nda olmuyordun bile bazı saldiri attigini sanan boş insanlarin yaninda olurdun . Eskiden de yaptiklarin belli kimseyi kandirmaya çalişmayin. Birde sen burada kimseye yalak, aglama vb. Cümleler kullanamassin burasi forum kelimelerine dikkat et ! Ne konuştugunu önce ölç tart da öyle konuş.
@Taha Demirbaş @Yek'-ta bakarmisin ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Yeni forum yetkilisi sizsiniz herhalde?byfurkan4242 yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:08 pm @TaaRRuZ Sen bizi bırakta yat kalk Levelsiz'e dua et yoksa şuan CSDuragı'nda olmuyordun bile bazı saldiri attigini sanan boş insanlarin yaninda olurdun . Eskiden de yaptiklarin belli kimseyi kandirmaya çalişmayin. Birde sen burada kimseye yalak, aglama vb. Cümleler kullanamassin burasi forum kelimelerine dikkat et ! Ne konuştugunu önce ölç tart da öyle konuş.
Burda ben neysem sizde osunuz kimsenin burda üstünlüğü yok sen kendini ne sanıyorsun ki böyle konuşuyorsun seni tanımam etmem bu ortamda bulunduğunu bile görmedim tsemde özel üyen var (tabi artık yok) burda gelmiş yok ona şükret yok buna şükret bulunduğum ts zaten bana ait neyin tatavası bu kime dua edecekmişim?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Hahah ben yetkiliyim demiyorum şahsimiza edilen hakareti edemessin diyorum. Düzgün oku özel üye alabilirsin sorun yok. tanimam etmem demissin. geçmişine bir bak kimin serverinde sunucu sahibi isterdin ? Ts seninmi oooo hayirli olsun ne zaman aldin panelde senin üstüne dir şimdiTaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:26 pmYeni forum yetkilisi sizsiniz herhalde?byfurkan4242 yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:08 pm @TaaRRuZ Sen bizi bırakta yat kalk Levelsiz'e dua et yoksa şuan CSDuragı'nda olmuyordun bile bazı saldiri attigini sanan boş insanlarin yaninda olurdun . Eskiden de yaptiklarin belli kimseyi kandirmaya çalişmayin. Birde sen burada kimseye yalak, aglama vb. Cümleler kullanamassin burasi forum kelimelerine dikkat et ! Ne konuştugunu önce ölç tart da öyle konuş.
Burda ben neysem sizde osunuz kimsenin burda üstünlüğü yok sen kendini ne sanıyorsun ki böyle konuşuyorsun seni tanımam etmem bu ortamda bulunduğunu bile görmedim tsemde özel üyen var (tabi artık yok) burda gelmiş yok ona şükret yok buna şükret bulunduğum ts zaten bana ait neyin tatavası bu kime dua edecekmişim?

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Sana hakaret edildiğini görmüyorum arkadaş 2 gün önce steam veya yayınımdan abi tsende banladılar banımı kaldır diyordu.bu gün de sen kimsin sana abi diyeceğim diyor sen birşey bilmeden olaya atlama konunun silinmesi için yorum attım sizde şansınızı iyice zorluyorsunuz nerde bir konu var hemen atlıyorsunuz boş yapmadan bir gününüz geçmiyor, azcık mantıklı düşünüp aklınızla haraket edin milletin açıklarını aramak yerine kendi önünüzdekini görmüyorsunuz daha fazla boş yorum atmayın aranızda forumculuk oynayın ozaman ne diyeyim şimdi ByFurkan olaya bi anda atlayıp niye hakaret ediyorsun diyorsun sonrada burda boş yorum atıp adamı sinir ediyorsun.byfurkan4242 yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:32 pmHahah ben yetkiliyim demiyorum şahsimiza edilen hakareti edemessin diyorum. Düzgün oku özel üye alabilirsin sorun yok. tanimam etmem demissin. geçmişine bir bak kimin serverinde sunucu sahibi isterdin ?TaaRRuZ yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:26 pmYeni forum yetkilisi sizsiniz herhalde?byfurkan4242 yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 1:08 pm @TaaRRuZ Sen bizi bırakta yat kalk Levelsiz'e dua et yoksa şuan CSDuragı'nda olmuyordun bile bazı saldiri attigini sanan boş insanlarin yaninda olurdun . Eskiden de yaptiklarin belli kimseyi kandirmaya çalişmayin. Birde sen burada kimseye yalak, aglama vb. Cümleler kullanamassin burasi forum kelimelerine dikkat et ! Ne konuştugunu önce ölç tart da öyle konuş.
2 saattir konunun dışında burda boş yorum atıyorsun hepsini bildirdim bende uyarı yiyeceğim biliyorum ama konunun silinmesini bekliyorum sizin gibi boşlarla bende uğraşmak istemem.Son yorumumdur birdaha yorum atmıcam sizde atmazsanız sevinirim, maksat konu amacını bulsun ve silinsin.
Teşekkürler.
Linklerini gizle |