DAHA ONCE TCN KAYITLI OLAN HESABI KAPATTIM AMA
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
sımdı yenısını acmak ıstıyorum suanda acarken kayıt olurken TCN KAYITLI HESAP BULUNMAKTADIR DIYOR SIMDI BEN DAHA ONCE HESABIMI KAPATTIRDIM TCN OMER TELLI HOTMAILDEN ATTIM SIMDI SW ACMAK ICIN YENI EPOSTALI BIR PANEL ACMAK ISTIYORUM NASIL ACABILIRIM VE BU SORUN KALDIRABILIRMISINIZ SORUNU COZMEME YARDIMCI OLACAK MODEREATORLERE SIMDIDEN RICA EDIYORUM
SAYGILARIMLA CSDURAGI // FİRMASI
sımdı yenısını acmak ıstıyorum suanda acarken kayıt olurken TCN KAYITLI HESAP BULUNMAKTADIR DIYOR SIMDI BEN DAHA ONCE HESABIMI KAPATTIRDIM TCN OMER TELLI HOTMAILDEN ATTIM SIMDI SW ACMAK ICIN YENI EPOSTALI BIR PANEL ACMAK ISTIYORUM NASIL ACABILIRIM VE BU SORUN KALDIRABILIRMISINIZ SORUNU COZMEME YARDIMCI OLACAK MODEREATORLERE SIMDIDEN RICA EDIYORUM
SAYGILARIMLA CSDURAGI // FİRMASI
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Tc. Kimlik inizin ön tarafini okunakli bir şekilde omer@csduragi.com a mail atarak İstediklerinizide yazarak talep edebilirsin. @GaddarDev
Linklerini gizle |
-
daha once attım ve kapatmıstım sımdı ıse sw acmak ıcın panel tcn kullanamıyorum nden olan bu aga
Linklerini gizle |
-
Dostum panel kapatma diye bir şey yoktur! Sadece senin panelini askiya alirlar buda hala CSDuragi'na Tc. kimlik bilgilerin duruyor demek istiyorum tekrar mail atarak yeni eposta adresinizi ve durumunuzu omer@csduragi.com 'a mail atarak talep edersen anlayişla karşilayip işini görürler .GaddarDev yazdı: Cum Eyl 21, 2018 6:43 pm daha once attım ve kapatmıstım sımdı ıse sw acmak ıcın panel tcn kullanamıyorum nden olan bu aga
Linklerini gizle |
-
saol canım askıya alındıysa baska eposta gecıp ordan gecmek ıstıyorum hesaba o eposta aktarmak ıstıyorum butun bılgılerımı ıns da OMER ABİ BU DURUMU GUZELLIKLE KARSILAR
Linklerini gizle |
-
Bir forum'da Konuştugunu Unutma ! İnsanlara Canim, lan, lun, vb. Kelimeler'de Kullanma !GaddarDev yazdı: Cum Eyl 21, 2018 6:48 pm saol canım askıya alındıysa baska eposta gecıp ordan gecmek ıstıyorum hesaba o eposta aktarmak ıstıyorum butun bılgılerımı ıns da OMER ABİ BU DURUMU GUZELLIKLE KARSILAR
Konuya gelince Ömer bey ilgilenir merak etme yaz yeter .
Linklerini gizle |
-
tm özür dilerım ama tesekkur ederım k.b
Linklerini gizle |
-