Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ana panel Mail engellendi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Önceki konunuza omer@csduragi.com'a mail atın diye yazmıştı birisi atmadınızmı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Asdgaming yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:45 pm Merhaba öncelikle iyi akşamlar. Konuyu ikinci kez acıyorum yanlış yere açtığımı fark ettigim icin 3 gün öncede Facebook sayfasından iletişime geçmiştim forumdan konu açmamı söylemişlerdi destek ekibi.Microsoftan Mail beklediğim icin biraz geç yazdım yine yaklaşık 3-4 gündür ana panel mailime giremediğim icin anapanelede giriş sağlayamıyorum Microsoft hesabımın girişini bilmediğim sebepten dolayı engelledi çok fazla uğraştım ve bir çözüme ulaşamadım en son çare sizden yardım istemek ana panele ait herşeyi doğrulaya bilirim tc kredi kartı telefon vs. Mail değişikliği talep etsem yardımcı olur müsünüz hesabımın içinde cs62.csduragi.com ts71.csduragi.kim ve bir miktarda para mevcut lütfen yardımcı olun. İyi çalışmalar.
Burada buna yapilacak bişey yok dostum sadece öneri soylerler ben sana ilk actigin konuda arkadasin dedigi gibi ilk ben sana demiştim omer@csduragi.com 'a mail at demiştim başka çözum bulamassin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Asdgaming yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:51 pm Evet attım Mail fakat forumdan daha hızlı yanıt alabileceğimi düşünüyorum baltalamaya çalışmasanız ?
Kimse baltalamiyor kardesim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Asdgaming yazdı: Prş Eyl 13, 2018 7:51 pm Evet attım Mail fakat forumdan daha hızlı yanıt alabileceğimi düşünüyorum baltalamaya çalışmasanız ?
Baltalamak mı ?
Afedersin ama sen ciddimisin mail atmışsın zaten tamam güzel ama buradan alacağın cevabı kısaca söyliyeyim.
Kimliğinizin arkalı ve on taraflı fotoğrafını omer@csduragi.com'a atip mail degisimi talebi diye mail atiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Boş yoruma gerek yok. Forumdan bu konu hakkında daha hızlı cevap bulamazsınız. email yanıtını hızlandırabilirim ancak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Cevabı daha önceden mailden dönülmüş.
@Asdgaming

Link:
Linklerini gizle