ENESIZM yazdı: Pzt Eyl 17, 2018 10:41 pm
Laptop alma çünkü çöp. 1 sene oynadın diyelim sorunsuz sabit 150 FPS'de (pubg için konuşuyorum.) 1 senenin ardından hafiften kasma başlayacak ve yavaş yavaş FPS'in dibi görecek. Yine de sen bilirsin en iyisini...
Her leptop çöp olmuyor leptop alınıcaksa sağlam bi ürün araştırması yapılıp alınması gerekli.
Uyumlu parçalar, darboğaz yapmayacak parçaları olan bi ürün alınması gerek.
oCezaMelegi yazdı: Çrş Eyl 19, 2018 11:03 am
Beyler benım bılgısayarda 8 gb ram felan var 1200 e felan aldık suan üni için laptop bakıyordum hani insan kendı bılgısayarından kotu almak ıstemıyor ama bu fıyatlar ne ya
Amazon TR acıldı şuanda bak leptop alıcaksanız oradan alabilirsiniz metin senin içinde geçerli bu söyledigim..
Eğer gaming leptop alıcaksanız excalibur g600 önerim 6.5k ama parasına göre çok iyi.
2 tane ekran kartı bulunuyor 1060 ile 1050 bunların ikisi zaten 4 4.5k ederi var i7-7700HQ bunun i7-7700 modeli 2.300 lira buna desek desek 2.6k 2.7k ne etti 7.5k civari bişey ramlar size beleşe geliyor bildiginiz...
Ama tercih sizin tabi. @oCezaMelegi@Meytey
Leptop daha iyi FPS daha çok var aynı zamanda masaüstüdede var fakat leptop daha verimli çalışmakta günümüz %60 leptop %40 masaüstü tam bilmiyorum ama görüşüm bu iyi forumlar.