Arkadaşlar Şikayet bölümü kapalı ama bı şansımı deniyeyim dedim cs148.csduragi.com Farklı (CS durağı dışı) ts3 kullanıyorlar galiba bakarsanız sevinirim
https://i.hizliresim.com/ODpP8P.png
Farklı Ts3 Kullanımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 416
- Clan İsmi: ForeSTR
-
Farklı Ts3 Kullanımı
Şikayet bölümünün kapalı olduğunu kendiniz söylüyorsunuz. O kadar saldırı atanları şikayet etmek için biz bekliyorsak veya mail atarak bildiriyorsak siz de aynı şekilde bildireceksiniz mail yolu ile.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 416
- Clan İsmi: ForeSTR
Farklı Ts3 Kullanımı
Haklısın ama bunu fırsat bilenler var.alpersoylu34 yazdı: Pzt Eyl 17, 2018 9:15 pm Şikayet bölümünün kapalı olduğunu kendiniz söylüyorsunuz. O kadar saldırı atanları şikayet etmek için biz bekliyorsak veya mail atarak bildiriyorsak siz de aynı şekilde bildireceksiniz mail yolu ile.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Farklı Ts3 Kullanımı
@Taha Demirbaş bu arkadaşlar forumda konu açmıştı farklı ts iplerini attıkları halde arkadaşları ben gidip uyarmıştım ama ciddiye almamışlar demekki ilgilenirmisin ?
(Şikayet bölumu kapalı biliyorum ama kapalı olsa bile bazı konular değerlendiriliyor bence bununda değerlendirilmeye girmesi gerekiyor.)
(Şikayet bölumu kapalı biliyorum ama kapalı olsa bile bazı konular değerlendiriliyor bence bununda değerlendirilmeye girmesi gerekiyor.)
Linklerini gizle |