Ts3 Versyon Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Ts3 Versyon Sorunu
Merhaba csdurağından aldığım sunucuya iphone den giremiyorum acaba neden ve nasıl düzletirim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Ts3 Versyon Sorunu
Hiçbir türlü düzeltemezsiniz csduragiyla alakasi yok bu sorunun teamspeak 3 sahibinin alakasiyla var.
Linklerini gizle |
-
Ts3 Versyon Sorunu
versyon güncellemesinlen benim ne alakam var anlamadım sahibi benim ben güncelleyemiyomki lisanslı olduğundan yeni server clenti indirmesi lacım csduragı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ts3 Versyon Sorunu
@Kabus-Gaming
Senin derdini anlıyorum herşeyi güncel istiyorsun ama sonuçta onlarda uğraşıyorlar
Bunlar kolay işler değil ve bi yandanda Ts3 lisanslı olmayan Ts3leri kapatıyor
Lisanslı alınsa fiyat yüksekliği falanda olacağı için onlarda bizler için en iyisini yapmaya çalışıyorlar
Lütfen sabırla bekleyiniz
Teşekkürler
Senin derdini anlıyorum herşeyi güncel istiyorsun ama sonuçta onlarda uğraşıyorlar
Bunlar kolay işler değil ve bi yandanda Ts3 lisanslı olmayan Ts3leri kapatıyor
Lisanslı alınsa fiyat yüksekliği falanda olacağı için onlarda bizler için en iyisini yapmaya çalışıyorlar
Lütfen sabırla bekleyiniz
Teşekkürler
Linklerini gizle |
-
Ts3 Versyon Sorunu
yok anladım orayıda Hiçbir türlü düzeltemezsiniz csduragiyla alakasi yok bu sorunun teamspeak 3 sahibinin alakasiyla var. demesini biraz eliştircim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Ts3 Versyon Sorunu
Evet bu sorun Ts3 sahipleriyle alakalı değil onlar sonuçta böyle istemişler ve ayrıca csduragi ya buna ayak uyduracak ya da başka bir haberleşme aracı kullanacak gibime geliyor hiç olmadı herkes kendine ts3 alır
Linklerini gizle |
Ts3 Versyon Sorunu
İphonedeki clientin aldığı sorun version sorunumu bilmiyorum arkadaşlar version sorununa bağlamışlar ama.
Bir SS Atabilirmisiniz ?
Bir SS Atabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |
-
Ts3 Versyon Sorunu
yani tsyi güncellesekte gene girer csduragı tslerine mi demek istiyosun ben çok anlamadımTaha Demirbaş yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:07 pm İphonedeki clientin aldığı sorun version sorunumu bilmiyorum arkadaşlar version sorununa bağlamışlar ama.
Bir SS Atabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |
Ts3 Versyon Sorunu
Burada birşey demiyoruz. Sadece Ekran SSi istiyoruz.HandSome yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:23 pmyani tsyi güncellesekte gene girer csduragı tslerine mi demek istiyosun ben çok anlamadımTaha Demirbaş yazdı: Cmt Eyl 15, 2018 10:07 pm İphonedeki clientin aldığı sorun version sorunumu bilmiyorum arkadaşlar version sorununa bağlamışlar ama.
Bir SS Atabilirmisiniz ?
Linklerini gizle |