alper aramız bozulsun ? sen kimsinde aramız bozulmasın diyorsun dostumuz değilsin zaten canımı sıkıyorsun ts3e gel birgün oradada bu kadar rahat konuşucakmısın ? posta daha cevap vermiyorum yoksa kötüye gidicek senin için ?alpersoylu34 yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:28 pmKomiksin Adaşım, boş yorum attığım yok. Benim mizacım ve sertliğim bu şekilde. Yorumlarımı görmek istemiyorsan profilme geliyorsun ve kullanıcıyı engelleye basıyorsun hiçbir mesajımı görmüyorsun. Bu kadar basit. @Levelsiz şu arkadaşına sahip çık aramızı bozmayalım bence ha?AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:17 pm @alpersoylu34 Her Konuya Yorum Atıyorsun Boş Yorumlar Hemde Hep İnsanları Tetikliyorsun Canımı Sıkıyor Bu Durum Ts3de Konuşucam Bu Durumu Seninle Gerekirse Sen Benim Postlarıma Yorum Yazma Bunu Okudukdan Sonra Burası Forum İstediğimi Yazarım Deme Yazıcaksanda Benim Postuma Yazmanı İstemiyorum ? Birleşmeden Öncede Zirve idim Birleşmeyi Tr Birincisi Olmak İçin Zirve Biziz Demek İçinde Yapmadım Sebeblerim Var Bunu Oguzda Biliyor ? Birleşmeden Dediğin Clancıklara Örnek Verirmisin Şuan Yokta O Clancıklar Merak Ettim ?
Aynı bloktaki iplerin fiyat farkları hk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
- Clan İsmi: JessinaryClanJB
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sizinde Ts3 Adresinizde Toplantı Başlamadan Önce ts3 60 kişi 10 dakika geçiyor ts3 100 kişi ? Şimdi Acaba Kim Botcu Merak Ettim ?Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:24 pm Burda bunu söylemek istemezdim tsye bot atiyosunuz. 20 tane muzik botlariyla beraber botunuz var.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Delillerle gelceksin bizde delil var sen tsden dusuyosun 10 kisi dusuyor sen tsye geliyosun 10 kisi geliyo.AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:34 pmSizinde Ts3 Adresinizde Toplantı Başlamadan Önce ts3 60 kişi 10 dakika geçiyor ts3 100 kişi ? Şimdi Acaba Kim Botcu Merak Ettim ?Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:24 pm Burda bunu söylemek istemezdim tsye bot atiyosunuz. 20 tane muzik botlariyla beraber botunuz var.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Beyler ne kadar boş yapıyorsunuz. Benim gırgırına yazdığım bir kelimeye tüm forum salça oluyor ve hemen herkes birbiriyle tartışmaya giriyor.
Hayır, askere de gitmediniz ki daha ne bu ciddiyet. Böyle konularda iyi oluyor, kimin ne olduğunu görüyoruz. O ayrı mesele.
Ayrıca @AlperSoylu arkadaşıma sahip çıkacak bir şey yok. Bence sen kendine sahip çık.
@AlperenAlp seri köz getir knk.
Hayır, askere de gitmediniz ki daha ne bu ciddiyet. Böyle konularda iyi oluyor, kimin ne olduğunu görüyoruz. O ayrı mesele.
Ayrıca @AlperSoylu arkadaşıma sahip çıkacak bir şey yok. Bence sen kendine sahip çık.
@AlperenAlp seri köz getir knk.
Linklerini gizle |
-

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Ahmetciğim bence sen girme bu konulara, yusuf'u çağır o gelsinYozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:35 pmDelillerle gelceksin bizde delil var sen tsden dusuyosun 10 kisi dusuyor sen tsye geliyosun 10 kisi geliyo.AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:34 pmSizinde Ts3 Adresinizde Toplantı Başlamadan Önce ts3 60 kişi 10 dakika geçiyor ts3 100 kişi ? Şimdi Acaba Kim Botcu Merak Ettim ?Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:24 pm Burda bunu söylemek istemezdim tsye bot atiyosunuz. 20 tane muzik botlariyla beraber botunuz var.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Biri saldırı atan, biri de 20 clan ile zirvelerin kralı. Neyse boş yorumlarınıza devam edin, ben konuşunca suçlu oluyorum.
Linklerini gizle |