Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aynı bloktaki iplerin fiyat farkları hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

AlperenAlp
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: TS3.Jessinary.COM
Clan İsmi: JessinaryClanJB

Mesaj gönderen AlperenAlp »

alpersoylu34 yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:28 pm
AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:17 pm @alpersoylu34 Her Konuya Yorum Atıyorsun Boş Yorumlar Hemde Hep İnsanları Tetikliyorsun Canımı Sıkıyor Bu Durum Ts3de Konuşucam Bu Durumu Seninle Gerekirse Sen Benim Postlarıma Yorum Yazma Bunu Okudukdan Sonra Burası Forum İstediğimi Yazarım Deme Yazıcaksanda Benim Postuma Yazmanı İstemiyorum ? Birleşmeden Öncede Zirve idim Birleşmeyi Tr Birincisi Olmak İçin Zirve Biziz Demek İçinde Yapmadım Sebeblerim Var Bunu Oguzda Biliyor ? Birleşmeden Dediğin Clancıklara Örnek Verirmisin Şuan Yokta O Clancıklar Merak Ettim ?
Komiksin Adaşım, boş yorum attığım yok. Benim mizacım ve sertliğim bu şekilde. Yorumlarımı görmek istemiyorsan profilme geliyorsun ve kullanıcıyı engelleye basıyorsun hiçbir mesajımı görmüyorsun. Bu kadar basit. @Levelsiz şu arkadaşına sahip çık aramızı bozmayalım bence ha?
alper aramız bozulsun ? sen kimsinde aramız bozulmasın diyorsun dostumuz değilsin zaten canımı sıkıyorsun ts3e gel birgün oradada bu kadar rahat konuşucakmısın ? posta daha cevap vermiyorum yoksa kötüye gidicek senin için ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperenAlp
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:24 pm Burda bunu söylemek istemezdim tsye bot atiyosunuz. 20 tane muzik botlariyla beraber botunuz var.
Sizinde Ts3 Adresinizde Toplantı Başlamadan Önce ts3 60 kişi 10 dakika geçiyor ts3 100 kişi ? Şimdi Acaba Kim Botcu Merak Ettim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Mesaj gönderen Yozgatle »

AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:34 pm
Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:24 pm Burda bunu söylemek istemezdim tsye bot atiyosunuz. 20 tane muzik botlariyla beraber botunuz var.
Sizinde Ts3 Adresinizde Toplantı Başlamadan Önce ts3 60 kişi 10 dakika geçiyor ts3 100 kişi ? Şimdi Acaba Kim Botcu Merak Ettim ?
Delillerle gelceksin bizde delil var sen tsden dusuyosun 10 kisi dusuyor sen tsye geliyosun 10 kisi geliyo.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

Beyler ne kadar boş yapıyorsunuz. Benim gırgırına yazdığım bir kelimeye tüm forum salça oluyor ve hemen herkes birbiriyle tartışmaya giriyor.
Hayır, askere de gitmediniz ki daha ne bu ciddiyet. Böyle konularda iyi oluyor, kimin ne olduğunu görüyoruz. O ayrı mesele.
Ayrıca @AlperSoylu arkadaşıma sahip çıkacak bir şey yok. Bence sen kendine sahip çık.

@AlperenAlp seri köz getir knk.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperenAlp
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

:D Delil Diyor Bu Hafta Zaten Aynısı Olucak Sizin için Sorun Yok 10 kişi İmiş Deliricem Aynen Botuz Hadi Git Konudan Boş Yapma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

Yozgatle yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:35 pm
AlperenAlp yazdı: Cum Eyl 14, 2018 9:34 pm
Delillerle gelceksin bizde delil var sen tsden dusuyosun 10 kisi dusuyor sen tsye geliyosun 10 kisi geliyo.
Ahmetciğim bence sen girme bu konulara, yusuf'u çağır o gelsin :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Biri saldırı atan, biri de 20 clan ile zirvelerin kralı. Neyse boş yorumlarınıza devam edin, ben konuşunca suçlu oluyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli