CT buga giriyor.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 33
CT buga giriyor.
Arkadaslar güzel bi ctmenu yükledim jail serverim için fakat bir bugla karşılaştım. Bunu yükledikten sonra ateş ettiğimde kaç vurduğumu gösteren damage görünmez oldu. Bazende insanların yazdıkları çift çift görünüyor. Bir sorunda ct ye geçince solda unammo godmod ve ff bilgileri var tamam bu çok güzel ama okadar büyük ki ekranın yarısını kaplıyor. Sizden ricam bunu yüklesem buraya düzenleyebilir misiniz acaba ?
**Silinen Dışarıdan Dosya**
**Silinen Dışarıdan Dosya**
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Yazıların çift çift görünmesinin nedeni 2 yeşil yazı kullanıyor olmanızdandır ek yeşil yazı eklentisi kurduysanız panelden iChat eklentisini kapatın.
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Normalde Küçük Görünüyor Fakat Sizin Ekranınızın Çözünürlüğü Düşükse Size Büyük Gelebilir. Ekranınız Büyükse Fakat Büyük Görünüyorsa Ayarlara Gidip Video Dan Çözünürlüğü Ayarlayabilirsin. Çift Yazmanın Sebebi @OnlyCoder Söylemiş.
Kaç Vurduğunu Gösteren Plugini İse Yenisini Yükleyebilirsiniz Ben Size Vereyim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Teşekkür ederimomertas14544 yazdı: Sal Eyl 11, 2018 11:24 am Normalde Küçük Görünüyor Fakat Sizin Ekranınızın Çözünürlüğü Düşükse Size Büyük Gelebilir. Ekranınız Büyükse Fakat Büyük Görünüyorsa Ayarlara Gidip Video Dan Çözünürlüğü Ayarlayabilirsin. Çift Yazmanın Sebebi @OnlyCoder Söylemiş.
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Teşekkür ederim ama ichat ı kapattım yani plugins.ini den ; koydum önüneOnlyCoder yazdı: Sal Eyl 11, 2018 11:17 am Yazıların çift çift görünmesinin nedeni 2 yeşil yazı kullanıyor olmanızdandır ek yeşil yazı eklentisi kurduysanız panelden iChat eklentisini kapatın.
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
T de gösteriyor ct de göstermiyor ?omertas14544 yazdı: Sal Eyl 11, 2018 11:24 am Normalde Küçük Görünüyor Fakat Sizin Ekranınızın Çözünürlüğü Düşükse Size Büyük Gelebilir. Ekranınız Büyükse Fakat Büyük Görünüyorsa Ayarlara Gidip Video Dan Çözünürlüğü Ayarlayabilirsin. Çift Yazmanın Sebebi @OnlyCoder Söylemiş.
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Arada Bir Bugda Kalabiliyor Normalde 2 Sindede Gözükmesi Lazım, Bende Görüyorum Gidip Geliyor Fakat Onun İçin Ne Yapabiliriz Hiç Bir Fikrim Yok. Anlayan Arkadaşlar Varsa Düzeltebilir
FORUM DIŞI LINK YASAKTIR DÜZELTİNİZ
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
omertas14544 yazdı: Sal Eyl 11, 2018 11:35 am Arada Bir Bugda Kalabiliyor Normalde 2 Sindede Gözükmesi Lazım, Bende Görüyorum Gidip Geliyor Fakat Onun İçin Ne Yapabiliriz Hiç Bir Fikrim Yok. Anlayan Arkadaşlar Varsa Düzeltebilir
neyini düzelteyim usta ne yazayım?
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Sorun o soldaki büyük yazı onu kaldırsak çözülür diye tahmin ediyorum.omertas14544 yazdı: Sal Eyl 11, 2018 11:35 am Arada Bir Bugda Kalabiliyor Normalde 2 Sindede Gözükmesi Lazım, Bende Görüyorum Gidip Geliyor Fakat Onun İçin Ne Yapabiliriz Hiç Bir Fikrim Yok. Anlayan Arkadaşlar Varsa Düzeltebilir
Linklerini gizle |
-
CT buga giriyor.
Buyur Kaldırdım
Yani Benim Gibi Sma Dosyasını Veya Rar Dosyasını Buraya Yükleyin Forum Dışı Linklere Yüklemeyin Yasak
Yani Benim Gibi Sma Dosyasını Veya Rar Dosyasını Buraya Yükleyin Forum Dışı Linklere Yüklemeyin Yasak
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |