Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

compile hatası

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

Mesaj gönderen satknun1997 »

@OnlyCoder eline sağlık şuanlık bir sıkıntı yok çalışıyor gibi :D bir şey daha isticem tabi eğer mümkünse, bu menuye bir bıçak daha ekler misin eklentisini versem ? yapabilirsen yani yapamazsan sıkıntı yok canın sağolsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

compile hatası

Mesaj gönderen Colditz »

Warning hatası önemsizdir diye bir şey yok. Bir hata varki uyarı veriyor. Düzeltilmesi gerek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OnlyCoder

compile hatası

Mesaj gönderen OnlyCoder »

@Colditz Önemsizdir demedim sadece o warning önemsizdir çünkü boşluklar fazla ya da az önemsememize gerek yoktur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

compile hatası

Mesaj gönderen Colditz »

O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OnlyCoder

compile hatası

Colditz yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:10 pm O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.
o pluginde sıkıntı yaratacak biyer göremedim adam yüklemiş herhangi bir sıkıntıda yok uzatmanın lüzumuda yok bence

OnlyCoder Ekibi 2 Numara

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

compile hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

OnlyCoder yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:12 pm
Colditz yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:10 pm O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.
o pluginde sıkıntı yaratacak biyer göremedim adam yüklemiş herhangi bir sıkıntıda yok uzatmanın lüzumuda yok bence

OnlyCoder Ekibi 2 Numara
Purpo haklı yanği, insanları yanlış yönlendirmeyiniz.

ENESIZM EKİBİ 3 NUMARA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

compile hatası

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

OnlyCoder yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:06 pm @Colditz Önemsizdir demedim sadece o warning önemsizdir çünkü boşluklar fazla ya da az önemsememize gerek yoktur.
php veyatta c# da bir uygulama yazmıyoruz. Nasıl yani boşluklar önemsiz ?
İstersen bir kaç boşluk bırakıp bir deneyebilirsin. Yüklenen uygulamalar panele sıfır hata ve uyarısız olmak zorundadır.

Kafanızdan destek ekibi uydurmayın.
Csdurağı Gönüllü destek Ekibi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OnlyCoder

compile hatası

o plugin için konuşuyoruz c# için değil herhangi bir sıkıntıda yaratmamış neden uzatıyorsunuz ?

bilgi vermeniz güzel birşey fakat bu kadar uzatılcak bir mesele değil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

compile hatası

Mesaj gönderen ENESIZM »

Şimdi sen o warningler önemsiz diyorsun oluşturduğun algı tüm eklentiler için geçerli gibi görünüyor. Kişi öyle algılayabilir. Sadece bu eklenti için önemsiz dersen o zaman dediğin doğru olur.

ENESIZM EKİBİ 2 NUMARA

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OnlyCoder

compile hatası

ENESIZM yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:19 pm Şimdi sen o warningler önemsiz diyorsun oluşturduğun algı tüm eklentiler için geçerli gibi görünüyor. Kişi öyle algılayabilir. Sadece bu eklenti için önemsiz dersen o zaman dediğin doğru olur.

ENESIZM EKİBİ 2 NUMARA
kişi plugin kodlamayı oğrenmiyor burda yanlızca orda bir sıkıntı yaratabilcekmi diye sormuş :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli