compile hatası
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 222
compile hatası
@OnlyCoder eline sağlık şuanlık bir sıkıntı yok çalışıyor gibi
bir şey daha isticem tabi eğer mümkünse, bu menuye bir bıçak daha ekler misin eklentisini versem ? yapabilirsen yani yapamazsan sıkıntı yok canın sağolsun

Link: | |
Linklerini gizle |
-
compile hatası
Warning hatası önemsizdir diye bir şey yok. Bir hata varki uyarı veriyor. Düzeltilmesi gerek.
Linklerini gizle |
-
compile hatası
@Colditz Önemsizdir demedim sadece o warning önemsizdir çünkü boşluklar fazla ya da az önemsememize gerek yoktur.
Linklerini gizle |
-
compile hatası
O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.
Linklerini gizle |
-
compile hatası
o pluginde sıkıntı yaratacak biyer göremedim adam yüklemiş herhangi bir sıkıntıda yok uzatmanın lüzumuda yok benceColditz yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:10 pm O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.
OnlyCoder Ekibi 2 Numara
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
compile hatası
Purpo haklı yanği, insanları yanlış yönlendirmeyiniz.OnlyCoder yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:12 pmo pluginde sıkıntı yaratacak biyer göremedim adam yüklemiş herhangi bir sıkıntıda yok uzatmanın lüzumuda yok benceColditz yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:10 pm O warningler de önemlidir. Bazı if içeren publiclerde if i görmediği veya if (1 == 0) olduğu halde kabul ettiği bile oluyor. Ben bu warning ile ilgili birkaç deneme yapmıştım. Bunun için hiçbir şekilde eklentinizde warning bırakmayınız. Tamamen sorunsuz olduğu zaman sunucunuza ekleyin.
OnlyCoder Ekibi 2 Numara
ENESIZM EKİBİ 3 NUMARA
Linklerini gizle |
compile hatası
php veyatta c# da bir uygulama yazmıyoruz. Nasıl yani boşluklar önemsiz ?OnlyCoder yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:06 pm @Colditz Önemsizdir demedim sadece o warning önemsizdir çünkü boşluklar fazla ya da az önemsememize gerek yoktur.
İstersen bir kaç boşluk bırakıp bir deneyebilirsin. Yüklenen uygulamalar panele sıfır hata ve uyarısız olmak zorundadır.
Kafanızdan destek ekibi uydurmayın.
Csdurağı Gönüllü destek Ekibi.
Linklerini gizle |
-
compile hatası
o plugin için konuşuyoruz c# için değil herhangi bir sıkıntıda yaratmamış neden uzatıyorsunuz ?
bilgi vermeniz güzel birşey fakat bu kadar uzatılcak bir mesele değil
bilgi vermeniz güzel birşey fakat bu kadar uzatılcak bir mesele değil
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
compile hatası
Şimdi sen o warningler önemsiz diyorsun oluşturduğun algı tüm eklentiler için geçerli gibi görünüyor. Kişi öyle algılayabilir. Sadece bu eklenti için önemsiz dersen o zaman dediğin doğru olur.
ENESIZM EKİBİ 2 NUMARA
ENESIZM EKİBİ 2 NUMARA
Linklerini gizle |
-
compile hatası
kişi plugin kodlamayı oğrenmiyor burda yanlızca orda bir sıkıntı yaratabilcekmi diye sormuşENESIZM yazdı: Pzr Eyl 09, 2018 10:19 pm Şimdi sen o warningler önemsiz diyorsun oluşturduğun algı tüm eklentiler için geçerli gibi görünüyor. Kişi öyle algılayabilir. Sadece bu eklenti için önemsiz dersen o zaman dediğin doğru olur.
ENESIZM EKİBİ 2 NUMARA

Linklerini gizle |