Dm Mod İçin İstek Eklenti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 740
Dm mod için ölünce 2 saniye koruma var ama bu koruma süresinde oyuncu baskalarına sıkabiliyor ben sıkamamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Hareket ettigi zaman saten direk koruma iptal oluyor saniye göre çalışmıyor.turhanreis07 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 5:56 am Dm mod için ölünce 2 saniye koruma var ama bu koruma süresinde oyuncu baskalarına sıkabiliyor ben sıkamamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Linklerini gizle |
-
hareket ettiği zaman koruma iptal olmuyor 2 saniyede koruma süresi devam ediyorquadfor75 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 6:43 amHareket ettigi zaman saten direk koruma iptal oluyor saniye göre çalışmıyor.turhanreis07 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 5:56 am Dm mod için ölünce 2 saniye koruma var ama bu koruma süresinde oyuncu baskalarına sıkabiliyor ben sıkamamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
En son turhanreis07 tarafından Cmt Eyl 08, 2018 7:33 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
birde bomba almayı kapatmak istiyorum ve csdnin kendı silahmenusunu kapatmak istiyorumturhanreis07 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 5:56 am Dm mod için ölünce 2 saniye koruma var ama bu koruma süresinde oyuncu baskalarına sıkabiliyor ben sıkamamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Csduraginin kendi modunu kullanıyorsan 2 saniye süreç haraket etmedigi zaman çalışır ama oyuncu haraket ettigi zaman koruma bozulur.turhanreis07 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 7:28 amhareket ettiği zaman koruma iptal olmuyor 2 saniyede koruma süresi devam ediyorquadfor75 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 6:43 amHareket ettigi zaman saten direk koruma iptal oluyor saniye göre çalışmıyor.turhanreis07 yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 5:56 am Dm mod için ölünce 2 saniye koruma var ama bu koruma süresinde oyuncu baskalarına sıkabiliyor ben sıkamamasını istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Linklerini gizle |
Csdm nin ayarları içerisinde hepsi var. Modlar bölümünde csdmnin yanında anahtar işaretinden bakabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
tamamda nasıl yapacağım @Taha DemirbaşTaha Demirbaş yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 1:03 pm Csdm nin ayarları içerisinde hepsi var. Modlar bölümünde csdmnin yanında anahtar işaretinden bakabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-