Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Firewall geliştirme hk

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen holigan »

Ek olarak şunları söylemek istiyorum yeni yeni çaktım durumu;
Ömer abi hatırlarsan aynı problem geçtiğimiz haftalarda bende de yaşandı
sunucuda 30 oyuncu varken bir anda 19-20 oyuncu kaldığını vs. söylemiştim
yapılan değişiklikler sonucunda problem ortadan kalkmıştı
o günden bugüne sunucu her geçen gün dahada dolu oldu ve GT rankı daha iyi yerlere geldi
son 3-4 gündür düşüş var işte
ben vereyim bilgileri aklıma geldikçe yazıyorum

sorunun yaşandığı dönemlerde bende sunucumdayken düşmüştüm ve internetim aktif olduğu halde oyun donmuştu ve sağ üstte internet bağlantısı sorununu bildiren kırmızı yazı çıkmıştı
@The ProfessionaI durumu kontrol ettirebilirsen ve atılan oyuncular bu şekilde sunucudan çıkıyorsa olay daha kolay çözülebilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

Yoruldum patron

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
İletişim:

Firewall geliştirme hk

Yoruldum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen holigan »

The​ Professiona͏l yazdı: Cum Eyl 07, 2018 10:29 pm Yoruldum
4-5 gün bende de sürdü bu olay;

holigan yazdı: Cum Eyl 07, 2018 10:04 pm Ek olarak şunları söylemek istiyorum yeni yeni çaktım durumu;
o günden bugüne sunucu her geçen gün dahada dolu oldu ve GT rankı daha iyi yerlere geldi

sorunun yaşandığı dönemlerde bende sunucumdayken düşmüştüm ve internetim aktif olduğu halde oyun donmuştu ve sağ üstte internet bağlantısı sorununu bildiren kırmızı yazı çıkmıştı
@The ProfessionaI durumu kontrol ettirebilirsen ve atılan oyuncular bu şekilde sunucudan çıkıyorsa olay daha kolay çözülebilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

21:47'den beri hiç bir sunucuya atak gelmemiş, her şeyi buna bağlamayın defalarca uyardım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
İletişim:

Firewall geliştirme hk

Ömer TELLİ yazdı: Cum Eyl 07, 2018 10:39 pm 21:47'den beri hiç bir sunucuya atak gelmemiş, her şeyi buna bağlamayın defalarca uyardım

Sonunda hatayı yakından takip etme fırsatı yakaladım... Tanıdığım bir arkadaşımla birlikte sunucuda oynuyorduk gelişmeler aynen şöyle yaşandı;

İlk önce arkadaşım bana oyununun donduğunu söyledi ve sağ üstte kırmızı bir yazı belirdiğini sonra tekrardan kendine geldiğini söyledi fakat bu sırada
interneti gitmemişti zaten biz steamdan konuşuyorduk internet gitseydi bir anlığına da olsa steamı kapanırdı fakat böyle bir şey olmadı.

Sonra harita değiştiğinde oyundan ana menüye attığını söyledi hiçbir mesaj vermeden... Sonra ben panel konsolunu inceledim bu durumla ilgili herhangi bir şey göremedim çünkü oyunu donduğunda tekrar kendine gelmişti ve düşmekten kurtulmuştu fakat 2. kez sunucuya bağlantıktan 5 dakika sonra birden karşımda sunucudan düştü ve panel konsolunda Xenia oyuncu adlı arkadaşım için şu mesajlar art arda belirdi...

SZ_GetSpace: overflow on Xenia

(Arkadaşın IP Adresi: 88.241.74.68 Olay Saati: 01.10)

Bu mesajlar her ne sebeple geliyor bilmiyorum tek bildiğim bu yaşananlar gerçek! Kendi arkadaşıma olmasa belkide insanların hep birden internetinin gitmesini bile kabulleneceğim ama hayır işte gerçek bir kanıt arkadaşımla oynarken sunucudan düşüyor ve onun gibi diğer oyuncularda tek tük düşüyor ve bana hiçbir sorun olmadığını söylüyorsunuz... Lütfen saldırı dışında başka ihtimalleri değerlendirin ve bizi bu durumdan kurtarın

Ek olarak;

Oyunun donduğunu ve kendine gelmediğini sonra masaüstüne geçiş yaptığını ve oyunun çöktüğünü söyledi
Sonra yine sunucuya girdi ve tekrar oyun donduğunda tekrar masaüstüne geçiş yaptı bu sefer oyun çökmedi fakat oyun simgesine
tıkladığında oyuna tekrar geçiş yapmadığını söyledi... Yani bu her neyse oyunu bile çökertiyor.

Ve yine ek olarak Oyunda sürekli ona özel ping artışlarının olduğunu söylüyor fakat herhangi bir indirme yada güncelleme söz konusu değil. Bende yine takip ediyorum sunucudan çıkıp tekrar girmesine rağmen yine düşüşler yaşıyor yani sunucu peşini bırakmıyor.
En son The​ Professiona͏l tarafından Cmt Eyl 08, 2018 1:36 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen holigan »

The​ Professiona͏l yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 1:18 am
Ömer TELLİ yazdı: Cum Eyl 07, 2018 10:39 pm 21:47'den beri hiç bir sunucuya atak gelmemiş, her şeyi buna bağlamayın defalarca uyardım

Sonunda hatayı yakından takip etme fırsatı yakaladım... Tanıdığım bir arkadaşımla birlikte sunucuda oynuyorduk gelişmeler aynen şöyle yaşandı;

İlk önce arkadaşım bana oyununun donduğunu söyledi ve sağ üstte kırmızı bir yazı belirdiğini sonra tekrardan kendine geldiğini söyledi fakat bu sırada
interneti gitmemişti zaten biz steamdan konuşuyorduk internet gitseydi bir anlığına da olsa steamı kapanırdı fakat böyle bir şey olmadı.

Sonra harita değiştiğinde oyundan ana menüye attığını söyledi hiçbir mesaj vermeden... Sonra ben panel konsolunu inceledim bu durumla ilgili herhangi bir şey göremedim çünkü oyunu donduğunda tekrar kendine gelmişti ve düşmekten kurtulmuştu fakat 2. kez sunucuya bağlantıktan 5 dakika sonra birden karşımda sunucudan düştü ve panel konsolunda Xenia oyuncu adlı arkadaşım için şu mesajlar art arda belirdi...

(Arkadaşın IP Adresi: 88.241.74.68 Olay Saati: 01.10)

Bu mesajlar her ne sebeple geliyor bilmiyorum tek bildiğim bu yaşananlar gerçek! Kendi arkadaşıma olmasa belkide insanların hep birden internetinin gitmesini bile kabulleneceğim ama hayır işte gerçek bir kanıt arkadaşımla oynarken sunucudan düşüyor ve onun gibi diğer oyuncularda tek tük düşüyor ve bana hiçbir sorun olmadığını söylüyorsunuz... Lütfen saldırı dışında başka ihtimalleri değerlendirin ve bizi bu durumdan kurtarın

Ek olarak;

Oyunun donduğunu ve kendine gelmediğini sonra masaüstüne geçiş yaptığını ve oyunun çöktüğünü söyledi
Sonra yine sunucuya girdi ve tekrar oyun donduğunda tekrar masaüstüne geçiş yaptı bu sefer oyun çökmedi fakat oyun simgesine
tıkladığında oyuna tekrar geçiş yapmadığını söyledi... Yani bu her neyse oyunu bile çökertiyor.
ozaman sorun netleşti aynı problem ;

holigan yazdı: Cum Eyl 07, 2018 10:04 pm Ek olarak şunları söylemek istiyorum yeni yeni çaktım durumu;

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
İletişim:

Firewall geliştirme hk

Bu durum hakkında bir çözüm çalışmanız var mı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yozgatle
Server Ip/DNS: Yakında
Clan İsmi: Yakında
İletişim:

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen Yozgatle »

13:30 13:45 arası cs40 oyuncular timout yiyerek attı. 5 6 kisi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Firewall geliştirme hk

Mesaj gönderen ulyoS »

The​ Professiona͏l yazdı: Cmt Eyl 08, 2018 1:18 am

Aynı olay şimdi başımıza geldi, map değiştik bu konuyu konuşuyorduk ve tam aynısı oldu.

Olan arkadaşın ip adresi : "88.230.96.144" olan saat 15:44 time out yeme saati 15:46 idi. Oyun donmuş yukarıda kırmızı yazı çıkmıştı.

Server ip adresi : Cs55.Csduragi.Com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli